‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Misty gazdi (MAYA), 2013. December 06. #2387

Hogyan szoktassam le a harapásról?

Sziasztok van egy 9 hetes kis labrador kutyim, nagyon aranyos de mindig harap, és mivel olyan éles fogai vannak , szép sebeket ejt rajtunk. van egy 9 éves kutyusunk is persze őt is harapja, játékból ugyan de szokott sírás lenni. több kutyim volt már de ilyen még nem. nem ért az erélyes szóból sem. nem tudom hogy szoktassam le erről. ha valakinek lenne ötlete nagyon örülnék ha megosztaná velem. köszönöm mónika

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Misty gazdi (Molly), 2013. December 08. #12472

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm a válaszokat,és majd szét nézek a kérdések között is .Szép napot!

Válaszolta wooh gazdi (Brownie), 2013. December 07. #12467

A pici fiatal kutyusnak még nőnek a fogai és mint a csecsemő, ő is rág valamit. Erről le fog szokni amint vége lesz a fogcseréknek.

Addig vegyél neki olyan gumi játékot, amivel ki tudja élni magát, amikor pedig rád harap, akkor finoman szidd le. Ha idősebb lesz és még mindiig csinálja, akkor lehet keményebben rászólni, de ameddig kicsi, addig még érdemes hagyni kibontakozni. Egy kisbabát sem szidunk le azért, mert nő a foga és sír miatta..

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2013. December 07. #12463

Na ezt hányszor kell még elmondani? Ha ilyen kérdésed van, nézz szét google-on, meg itt a fetett kérdések között, van kereső.
http://www.bloki.hu/_kerdesek-es-valaszok/2205/simogatas-kozben-miert-harap-meg-a-kiskutyam