‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte markusbuci gazdi (Honey), 2013. December 10. #2394

Boston terrier kiskutya eladó valakinél?

Kérem irjon erre a cimre ha tud valaki, fontos lenne karácsonyra!
[email protected]

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:-2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Bardoo gazdi (Cirmi emlékére), 2014. September 08. #13463

A kérdezz-be csak háziállatodal kapcsolatban kérdezz!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2013. December 11. #12504

Tenyésztőtől érdemes veni, nem szaporítótól. Azok a kölykök betegek, két évesen minden bajuk lesz, az orvosi költségek jóval többek, mintha most veszek egy egészséges kölyköt, akit alig kell vinni orvoshoz, max oltások, és ivartalanítás. Nem tudom van-e boston terrier fajtamentés, ha van ott is nézz szét. Gyepiken, menhelyen, Noéban. NE szaporítótól vegyél, merta kutya is beteges lesz, meg támgaod vele egy ilyen ember munkáját. Karácsonyra nem jó élő állatot ajándékozni, mert ki tudja, lehet nem is kell az illetőnek, vagy pár hónap múlva megunja, és kidobja.

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. December 10. #12501

szerintem fontold meg kiskutyát én mindenképpen tenyésztőtől ajánlanám a kutya vásárlás olyantól aki ért hozzá mert elismert tenyésztőtől vett kutyus jobban felelősséget vállal a kutyáiért azokért is a jövőben akiket eladott már ha ír neked itt a blökin a szerencsés véletlen keretén belül egy leinformálható hozzá értő valódi tenyésztő akkor hajrá sok sikert de ha nem akkor ne támogass a vásárlásoddal szaporítókat akiktől jó eséllyel akár vehetsz egy beteg kiskutyát én találtam a neten egy szimpi kennelt bárnem hiszem hogy ilyen közel karácsonyhoz lesz még eladó kiskutya a színvonalas tenyészetekben http://www.absolutelycosmopolitanbostons.hu/
sok sikert

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2013. December 10. #12500

Nézz szét egy menhelyen,vagy sintértelepen,hátha találsz vagy boston terriert,vagy annak a fajtának a keverékét.
http://www.allatok.info Itt is sokat találni.