‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Fanny09 gazdi (Fanny), 2014. January 22. #2427

Gyakori vizeléses problémák

Első kutyám, most már 5 éves husky-m, 2012-ben október 17-én
császárral születtek meg a kölykei, és ugyanakkor sterilizáltattam ... most 2 óránként bevizel, és szagosabb mint eddig volt .... sajnos még 3 napig nem tudok vele orvoshoz jutni ..... szeretnék valami javaslatokat / tanácsokat kapni, mi lehet a probléma ?

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2014. January 22. #12641

3 nap hosszú idő ha van valaki aki be tudja vinni a kutyusod az állatorvoshoz hamarabb akkor ne habozz!!! hétvégén amúgy sem tudnak rendelőkben extra kivizsgálást csinálni arra csak hét közben van lehetőség és minél többet vársz egy betegséggel annál inkább előfordulhat hogy romlik a kutyusod állapota és hosszabb idő lesz amíg felépül!! csak úgy mint az embereknél gondolom ha te is valami szokatlant ( betegséget ) tapasztalsz magadon akkor minél hamarabb el mész a dokihoz és nem csak 3 nap múlva eza kutyánál sincs másképp csak ők tőlünk függenek!! ne értsd félre nem kritizálni akarlak!! A nagyobb rendelők juhász klinika felica vet vagy Dr Szaniszló Ferenc rendelője az egyetem általában késő estig 8-9 ig nyitva vannak hétköznap szóval ha te nem is érsz rá akkor kérj meg egy családtagot vagy barátot hogy segítsen vigye el a kutyusod dokihoz és még csírájában fojtsátok el problémát

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2014. January 22. #12640

szia mindenképpen fordulj állatorvoshoz ez nem normális hogy sokat pisil!! sokat is iszik ??de lényeg az hogy mindenképpen kóros akár lehet vese vagy cukorbetegség is vizsgáltasd ki mihamarabb !!!