‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2014. January 29. #2434

üdv mindenkinek. van egy két és fél hónapos francia bulldog kiskutyám, és érdeklődni szeretnék, hogy kivihetem-e ilyen hidegben sétálni, vagy esetleg várja meg vele a tavaszt?

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2014. January 30. #12677

ha saját zárt kertbe akarod kivinni a kutyusod akkor adsz rá kis pulcsit ami melegen tartja a dolga elvégzéséig!! nem hiszem hogy megfázna ha csak nem sokáig tartózkodik kint a kertedben!! De ha az utcán-akarsz sétálni még ha csak párpercig is akkor nem a hideg az amitől féltened kéne elsősorban a kutyusodat hanem a vírusoktól !! Mert ha utcára akarod kivinni akkor még ahhoz tapasztalatból tudom hogy alul oltott a kutyusod és ilyenkor könnyedén elkaphatja a parvot szopornyicát az utolsó kombinált oltástól számítva amit 3 hónaposkor után kap meg a kutyus utána 1 hét múlva mehet sétálni az utcára!De ha nem hiszed járj utána kérdezd meg az állatorvosodat :) !!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. January 29. #12672

ha fázós, akkor vegyél neki egy meleg ruhát. :) De persze, elviheted sétálni. Csak vigyázz, nehogy megfázzon!