‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte mimaltan gazdi (Döme), 2014. February 09. #2451

Létezik olyan, hogy lázad a tengerimalac?

Ha kiveszem csak nagyon rövid ideig van el, elégedetten prüttyög, de minden átmenet nélkül kezelhetetlenné válik. eddig nem volt ilyen, sokkal tovább tűrte és szerintem élvezte is azt, hogy az ölemben lehetett. de most, kiugrik az ölemből és visszaszalad a ketrecéhez és a két rács között próbál bebújni a helyére. semmi sem változott az elmúlt időszakban, tehát nem bántottam, az eszembe se jutna. csak elkeserít, hogy most ilyen kis magának való lett. a fiú tengerimalacoknál ez normális?

kategória: kisemlős, válaszok száma:6, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta mimaltan gazdi (Döme), 2014. February 11. #12728

A kérdező hozzászólása:

Most addig fajult a dolog, hogy meg is kapott. Volt egy társa, de szét kellett rakni őket, mert ugye két fiú nem nagyon jön ki jól egymással. Csak én adtam egy esélyt a dolognak, de nem jött össze. Lányt nem szeretnék mellé, mert szaporulatot nem akarok. Eddig kb. egy héttel előttig semmi baj nem volt, de mostanában nem olyan mint eddig. Azért is kérdeztem, hogy a fiú malacoknál ez normális-e? Mert eddig lány malacaim voltak és ők mindig simulékonyak voltak. Azt nem értem, hogy így hirtelen hogy tud megutálni?

Válaszolta molnarorsolya gazdi (Bobby), 2014. February 11. #12726

Megkérdezném,hogy van van egy barátja akivel egy ketrecbe van?mert tapasztalatom alapján az egyedül lévő malackák sokkal jobban kötődnek a gazdijukhoz,mint amelyiknek van társa. Felmerülhet egy olyan,hogy egyszerűen nem kedvel annyira,bár ezt nem mondom biztosra.Az utoló amire gondolok,hogy mindig rosszkor veszed ki.

Válaszolta mimaltan gazdi (Döme), 2014. February 10. #12725

A kérdező hozzászólása:

Lehet, hogy én voltam neki egy kicsit sok. Elég sokat szeretgettem az elmúlt időszakban és lehet, azért is viselkedik most kicsit hűvösebben. A lepontozóval meg ne is foglalkozz! Ha ez az egyetlen öröme, az csak is őt minősíti. ;) Köszi szépen a válaszodat! :) :D

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. February 10. #12722

Mostanában valaki azzal szórakozik, hogy az összes válaszomat lepontozza. Ha valami nem tetszik, nem kell nézni. Az, hogy valaki lepontozza, nem változtat a válasz minőségén. ;)

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. February 10. #12720

Nem lehet, hogy megijed valamitől? Az enyém egy hangosabb csattanástól is nagyon megijed. Ilyenkor ő is menekül be a házába. Mivel a tengerimalacok üregekben lyukakban élnek, ezért szeretik, ha van valami a fejük felett, lehet azért rohan el mindig.