‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Noksi gazdi (Noksi), 2014. February 13. #2456

Valaki megmondaná meddig tart egy mopsznál a menstruáció és ha elmúlik mikor lesz megint?

kategória: kutya, válaszok száma:9, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Leonetta gazdi (Háni), 2014. February 14. #12740

Kutyáknál tüzelésnek hívják. És egy évben kétszer tüzelnek, tehát fél évente és 2-3 hétig is eltart.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. February 14. #12744

Ha tudod kérdezd úgy, mert aki nagyon nem ért a kutyákhoz az írja menstruációnak. Menstruálni a nők menstruálnak, nem a kutyák.. Emellett utána is lehet olvasni annak, hogy mikor tüzel a kutya, nem kell fölösleges kérdést kiírni. Ha nem törzskönyves a kutyád, nincsenek szűrései, papírjai, vizsgái, tenyészszemléje, akkor ne hozz le egy adag kölyköt, hanem ivartalaníts! Gondolom erre akarsz kilyukadni, ha nem, akkor bocsi. :)

Válaszolta Noksi gazdi (Noksi), 2014. February 14. #12743

A kérdező hozzászólása:

Nem vicc volt! Ha nem tudsz normálisan válaszolni NE VÁLASZOLJ!!!!!!!!! különben meg nem kell akkor válaszolni ha nem a kérdésemre válaszolsz......... És tudom hogy tüzelésnek hívják,de ismerek pár embert aki nem és miattuk kérdeztem így......

Válaszolta Noksi gazdi (Noksi), 2014. February 20. #12772

A kérdező hozzászólása:

És ehez neked mi közöd van?

Válaszolta Noksi gazdi (Noksi), 2014. February 14. #12745

A kérdező hozzászólása:

Nem arra akarok........ Úgy kérdezek ahogy akarok nem pedig a te engedélyedet fogom kérni hogy ezt megkérdezhetem-e.... És képzeld értek a kutyákhoz ugyanis a mostani kutyám előtt volt még 3 úgy hogy........ És van minden papírja,könyve és nem lesznek kölykei mert én vigyázok a kutyámra lehet hogy te nem de ne magadból indulj ki pls...................

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. February 14. #12746

tyűha! oks. :D Nem az a lényeg, hogy hány kutyád volt, hanem, hogy mennyit olvasol, kikkel beszélsz stb. Ez a tapasztalatgyűjtés, ebből tanul az ember. Én ne figyelnék a kutyámra? Egy szóval sem mondtam, hogy te nem figyelsz a tiédre, csak a legtöbb ilyen kérdés (kérdező életkora átlag 10) a fölösleges szaporítás. Az én kutyáim ivartalanítottak, és előző kutyámmal sok versenyen is voltam, és kutyasuli egyebek. Szóval szerintem pont te vagy az, aki nagyon előítéletes. Azért írtam így (talán sértően) a válaszom, mert ezer ilyen kérdés van, és végül mid a kislányok gyerekes gondolkozásából való szaporítás lett az eredmény. Nem bántásként írtam. Csupán nem értem, ha tényleg szereted a kutyád, és értesz hozzá,akkor miért nem használsz szakszavakat, illetve még egy ilyen alap dolgot, mint a kutya tüzelési ideje sem tudsz. Nem bántás, mint már írtam, csak butaságot írtál azt javítottam ki.

Válaszolta Noksi gazdi (Noksi), 2014. February 15. #12747

A kérdező hozzászólása:

Már olvastam róla, csak minden cikkoldalra mást írtak volt ahova azt írták hogy 1 hét valahol azt hogy 2 hónap és én csak itt is megkérdeztem... Mát bocsi de nem vagyok 10 éves És szerintem nem kell minden kutyát IVARTALANÍTANI :) mert lehet hogy még később szeretnénk ha lenne kiskutyája és mielőtt mondanád tudom hogy császár metszéssel születnek. (nem mindegyik mopsz).

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. February 13. #12738

menstruáció. :D Jó vicc volt. Olvass utána, és ivartalaníts. :)

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. February 16. #12758

És Noksinak van törzskönyve? Tenyészemle? Kiállítási eredmények? Szűrések?