‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2014. March 14. #2479

Hogyan szoktassam a kutyámat szobatisztaságra?

Lassan két hónapja szoktatom a kutyámat szobatisztaságra.
egy ideje már napközben nem piszkít be, rendszeresen mindig ugyanakkor viszem le sétálni.(panelban lakunk)
előfordult már olyan, hogy nem tudtam a megszokott időben levinni és semmi gond nem volt kibírta. van, hogy egész éjszaka is minden rendben, nem piszkít be. valamikor meg reggelre 3-4 "adag" is van. valamikor kibírja valamikor meg nem. mitől függ ez??

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Leonetta gazdi (Süti), 2014. March 20. #12852

Szia! Nekem az jutott még eszembe lehetőségként,hogy mindig ugyanazt kap enni a kutyus vagy esetleg lehet,hogy valami olyan kaját kap,amitől 3-4 adagot is kirak és nem tudja tovább tartani.

Válaszolta BükiBianka gazdi (Mia), 2014. March 18. #12839

Én először ugyanezzel a problémával álltam szebben,de nekem csak egy módszer vált be nem tudom hogy neked is be fog:amikor pont rajtakapod hogy odarak egy "adagot" akkor hangsúlyosan mondogasd neki hogy "mit csináltál??!!!","nem szabad!!" A kiabálás nem válik be csak a hangsúly.És pöckölj rá az orrára(de ne erősen).Ha meg később veszed észre az "adagját" akkor vezesd oda a kutyát hogy tudja hogy mért vagy rá mérges,és ugyanezt csináld végig.Az első alkalomtól ne várj csodád de majd később jelezni fog ha le akar menni.

Válaszolta Volfbest gazdi (Zoey), 2014. March 14. #12827

http:www.kutyatippek.huSzobatisztasag Google a barátod.

Válaszolta Timea92 gazdi (Nelly), 2014. March 14. #12826

napkozbe gyakrabban vidd le es megszokja . az en kutyusom nagyon hamar megszokta de meg keso este is levittuk eleinte es reggel koran ebresztett.