‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte editkelancz gazdi (Zsömi), 2014. April 10. #2503

Hasmenés.

Jó napot!
a neten találtunk egy kiskutyust, akit éheztettek, emiatt se mertünk nagyon sokat enni adni neki csak 2-3szor kisebb adagot. amit kapott: házi fasírt zsemlével apránként, pedigree junior.
szerintünk nincs chipeltetve, és oltatva se, de erre jövő hónap elején lesz pénzünk. a kérdésünk hogy valamiért folyékony nagyon a széklete. pedig az első nap nem az volt de tegnap és ma igen. 2-3 hónapos a kutyus kb.
várjuk segítségetek hogy mit tehetünk mert dokihoz nem tudjuk vinni.

kategória: kutya, válaszok száma:7, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta csillaggyuri gazdi (Kyra), 2014. April 15. #12918

Hasmenésre lehet adni széntablettát,bélflora javitásra kaukázusi kefirt,vagy normaflort Pedigré helyett inkább Eukanuba juniort beáztatva lehet adni.vagy Royal Canin juniort beáztatva.

Válaszolta csillaggyuri gazdi (Kyra), 2014. April 15. #12917

A házi fasirt nem jó a kutyusnál volt-e féreghajtás,székletvizsgálatott kellene végeztetni az állattorvosnál ebböl megtudják állapitani mitöl hig a széklete és ad rá gyógyszert is.

Válaszolta Kiskakukk99 gazdi (Rudi), 2014. April 15. #12914

A Pedigree jubior már önmagában is bűnös lehet, sok kutyának megy a hasa ettől a gagyi táptól... Nem tudom, mit kaphat ennyi idősen...de úgy alapjáraton kutyának a főtt, sótlan rizs, főtt, sótlan csirkehússal (bőr nélkül) SOKKAL jobb kaja egy kutyának mint ezek a gagyi tápok :)

Válaszolta editkelancz gazdi (Zsömi), 2014. April 11. #12909

A kérdező hozzászólása:

Ma voltunk Dr.Bácsinál.Minden rendben van.Diétára fogták Zsömit . Szén tablett t is kapott.Picit meg van fázva.Gy gyit szurit is kaptunk :)Amint rendbe jött mehetünk az oltásokért +Chipért :)

Válaszolta editkelancz gazdi (Zsömi), 2014. April 10. #12908

A kérdező hozzászólása:

Köszönjük szépen a segitségeteket már előrébb vagyunk, mert nagyon aggodunk mi lehet vele

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. April 10. #12907

Feltétlen nézzetek chipet! Állatorvoshoz is vigyétek el, a hasmenés komoly betegség tünete is lehet! A kajája meg nem megfelelő egy ilyen kicsi kutyának! Akkor inkább junior tán (pl Happy Dog, az nem drága) vagy BARF etetés is jó lehet! A BARF a nyers etetésen alapul nagyon kíméli a pocakját a kutyának. Viszont mivel ilyen kicsi még, nem tudom ehet-e. Ha van facebookod, ott be tudsz lépni egy csoportba: B.A.R.F elvek az alapoktól, mit miért, és hogyan. Itt tudsz segítséget kérni.

Válaszolta rexsona gazdi (Szultán), 2014. April 10. #12905

Szerintem a házi fasírt nem jó ötlet,próbálkozz inkább egy kis száraz junior táppal.