‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte sziszike1987 gazdi (Kira), 2014. April 17. #2508

Budapesti patkány tenyészet?

Tud valaki működő patkány tenyészetet budapesten? vagy esetleg győrtől nem olyan messze? kb 2hét múlva megyünk arra,és jó lenne előtte találni tenyészetet meg eladó kis pindúrt :) kiírtam már fb-n csoportba is jó ideje de semmi válasz.jó helyről szeretném venni.ha valaki tud esetleg akkor azt nagyon megköszönném.tudom google a barátom.használtam is,de ott csak hármat találtam,és biztos vagyok benne,hogy van több.válaszotok előre is köszi :)

kategória: kisemlős, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta sziszike1987 gazdi (Kira), 2014. April 20. #12936

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm szépen a választ.Hát megmondom őszintén,hogy három tenyészetet találtam össz vissz.De FB-n a kérdésemre írt egy srác,és ő nem ajánlja az itteni tenyészeteket.Ajánlott helyette inkább Szlovákiában.Úgyhogy onnan lesz a leendő kis pindúrkám :)

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. April 18. #12928

Én nme tudok segíteni, nem vagyok nagy patkány tudós, de facebookon van egy csoport, ahol tudsz érdeklődni: Patkány a családban. Esetleg itt találhatsz valamit: http:www.gyakorikerdesek.huallatok__kisemlosok__1851045-patkany-tenyesztok-esetleg-tudna-ajanlani-valaki-egy-jo-patkany-tenyesztot- Amúgy ha pl olyan kennelt találsz csak ami messzebb van, akkor úgy is meg tudod oldani, hogy ebbe a patis csoportba kiírod, hogy nem megy-e valaki pestre. És valaki tuti elviszi neked. Az én hörcsögöm is így került ide, hogy pont jött valaki át a városon, és odaadta nekem. :)