‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Annóca gazdi (Fidó), 2014. April 24. #2515

S.o.s! mi lehet a baja a kutyusomnak???

Amikor hazaértem csak feküdt. ma nem evett, az ivást is erőltetni kellett! itattam vele egy kevés kamillateát (máskor jobb lett tőle a közérzete). most a tea sem segített sokat. anyukám elmondása szerint délelőtt hányt is!!!! aggódom érte, mi lehet a probléma! 3 napja feltűnően nyugodt!!! segítsetek!! :'( :'( :'(

kategória: kutya, válaszok száma:10, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Annóca gazdi (Fidó), 2014. May 31. #13089

A kérdező hozzászólása:

Lola! Te aztán nagyon sokat tudhatsz a pénzügyi helyzetemről! Közlöm, Fidó mindent megkap amire szüksége van! Bojszi! Így utólag jut alkalmam arra, hogy megköszönjem a válaszodat. Szurit kapott és Hál' Istennek 3 nap alatt minden rendbe jött!

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. May 09. #13017

Még egy dolog, bár olvastam, hogy már jobban van. Ennek nagyon örülök, mert akkor nem kullancs. Azt viszont el kell mondani, hogy a kullancs teleszívta magát és leesik, akkor nem veszi észre az ember. Egyébként én is mindig aggódóm az enyémért, állandóan figyelem. Sajnos, tényleg vannak olyan állatorvosok, akik csak a pénzre mennek rá és minden felesleges vizsgálatot megcsinálnak egy csomó pénzért. Amikor Bojszit elhoztuk a menhelyről séta közben gyűjtöttem az infókat a kutyásoktól és végén így választottam dokit. A legjobb olyan helyet választani, ahol minden van, mert akkor nem kell össze-vissza rohangászni a beteg állattal egy-egy vizsgálat miatt. Gondolom, vidéken, ha nem egy nagyobb városról van szó nincs olyan nagy választási lehetőség, pláne akkor, ha nincs szállító eszköz. Én például nem tudok vezetni, így az is szempont volt, hogy közel is legyen, ahová közlekedési eszközzel is el lehet jutni. Az állatorvosok nagy része házhoz is jön (gondolom az külön pénz), ha végképp nem tudod megoldani a szállítást vagy sürgős dologról van szó, akkor inkább ki kell hívni. Remélem, Fidó azóta meggyógyult, jó egészséget kívánok nektek!

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. May 09. #13016

SOS! Állatorvoshoz, talán még nem késő! Nagyon kullancs dolognak néz ki és még időben, meggyógyítható. Biztos nem lesz olcsó, de muszáj vinni. Kérlek, ne várj tovább!

Válaszolta Napszemi gazdi (Lola), 2014. April 28. #12975

Ne tarts állatot, ha nincs pénzed gondozni, ápolni stb...!!!!

Válaszolta Annóca gazdi (Fidó), 2014. April 25. #12959

A kérdező hozzászólása:

Vikkus! Tudom, hogy senki sem távgyógyító, de örültem volna néhány normális tanácsnak!!! Csillaggyuri! Köszönöm szépen a válaszod! Most már rendesen iszik és jobban is néz ki. A kullancsokat még az első nap ellenőriztem!!! Nedves az orra, úgy mint régen! Még egyszer köszönöm!

Válaszolta csillaggyuri gazdi (Kyra), 2014. April 25. #12958

Lehet kullancsfertözése is át kell nézni nincsen-e benne ilyen vérszivó és sürgössen ki venni fertötleniteni a helyét és marad a doki aki adneki egy szurit.

Válaszolta csillaggyuri gazdi (Kyra), 2014. April 25. #12957

Elöször is megméred a lázát ha 38c fok fölött van akkor lázas lázcsillapitónak lehet adni egy fél algopyrint milyen óltásokat kapott lehet parvos a kutya ha hány adjál naki enyhén sós vizet a kiszáradás ellen beletéve egykanál mézet,az orra vizes vagy száraz,meleg vagy hideg de minél hamarabb dokinak látni kellene.Én nem vártam volna meg a három napott,már az elsö vagy a második napon vittem volna dokihoz ki kell választani egy normális dokit bárhol is legyen és ahoz kell járni.

Válaszolta Vikkus gazdi (Jetta), 2014. April 25. #12956

senki sem távgyógyító, ha tényleg aggódsz érte, elviszed dokihoz. dajkálhatod napi 24 órában, sokra megy vele szerencsétlen, ha egyszer beteg és orvos kell neki...

Válaszolta Annóca gazdi (Fidó), 2014. April 24. #12955

A kérdező hozzászólása:

nem azt mondtam, hogy 3 napja nem eszik, hanem azt, hogy nyugodt! Szerintem meg gondolkozz el azon, hogy a két szó nem ugyanazt jelenti! Amúgy a környékünkön nem ismerek normális állatorvost! Az én eszem is megáll az ilyen bunkó parasztokon!!! Az utolsó mondatra meg inkább nem írok semmit! Komolyan nem elég az, hogy halálra aggódom magam, még fel is idegesítenek! Segítségre van szükségem, nem kritizálásra! Arra meg, hogy "az ilyen gazdák, mit képzelnek?" csak annyit mondanék, hogy a kutyusomnak mindene megvan! Minden szabadidőmet vele töltöm, focizunk vele (MERT UGYE Ő IS UGYANÚGY CSALÁDTAG), kiegyensúlyozott étrende van, mindig van előtte tiszta víz, a tálját naponta kimossuk! Rengeteg játéka van! De ami a legfontosabb IMÁDJUK!!!! :'(

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. April 24. #12953

Hmm nem is tudom.. Talán, de ez csak egy kósza ötlet, el kellene vinni állatorvoshoz. Komolyan az ilyen gazdák mit képzelnek? 3 napja nem eszik a kutyád, hány, és túl nyugodt, és egyszerűen eszedbe sem jut állatorvoshoz vinni, hanem akkor még ide is kiírod... Komolyan eszem megáll. Ha te leszel beteg remélem nem mész orvoshoz.