‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte TündiésJaniu gazdi (Daisy), 2014. May 12. #2528

Mennyi idősen lehet macskát ivartalanítani?

Sziasztok! ebben a hónapban fogom elhozni a cicámat (lány) és ivartalanítatni szeretném. ezt mennyi idősen lehet? tudtok ajánlani dunaújvárosban állatorvost?

kategória: macska, válaszok száma:2, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. May 14. #13028

Sajnos, Dunaújvárosban nem tudok ajánlani senkit, de biztos az interneten lesz választási lehetőség (bemutatkozás, felszereltség, közelség alapján) vagy ismerősöket kérdezzetek. Az én cicáim 7 hónaposan lettek ivartalanítva (kandúrok), mert akkor kezdtek jelölni a lakásban és hát az elég kellemetlen szag, ha sokáig húzza az ember, beivódik a lakás minden zugába. A kerti cicáknál ez nem érződik, de akkor kezdenek verekedni más kandúrokkal, elcsászkálni és aztán megtépve hazatérni. A lányok nyűglődnek a lakásban, a kint tartott cicák pedig akár már 7 hónapos koruk is vemhesek lehetnek. http:macska.mancsok.huivartalanitas.htm Ez egy budapesti állatorvosi rendelő honlapján olvastam, talán kaptok belőle útmutatást! Legyen sok örömötök a cicában!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. May 12. #13020

Ajánlott még a felnőttkor előtt elvégeztetni a beavatkozást a cicán, 6-8 hónapos kora között. Állatorvost nem tudok ajánlani sajnos. :)