‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte aliceyy gazdi (Cuky), 2014. May 13. #2530

Hany honapos korukban marad el a harapdalas a bichonoknal?

Sziasztok! bichon bolognese kiskutyam 2 honapot toltott, es allandoan harapdal mindent megrag.

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Pannii02 gazdi (Sunny), 2014. May 19. #13056

Szia Havanesem van és 2 hónaposan nagyon erősen harapgált.Kb 6 hónapos kora körül...sőt még hamarabb már csak óvatosan,játékosan harapott.

Válaszolta Kira2013 gazdi (Kira), 2014. May 15. #13036

Kedves kérdező! Mikor elhatároztad kölyökkutyát szeretnél és nem felnőttet ezzel szerintem tisztában kellett volna lenned.A kutyák legyen kölyök,idősebb rágással vezeti le a feszültségét,lefoglalja vele önmagát.Ilyen kicsi kutyánál ez nem probléma!Még csak 2 hónapos az nagyon kicsike kölyök kutya még!! Még csak most kezdi tanulgatni a dolgokat mit szabad és mit nem.Légy türelemmel és ahogy Merlin gazdija is írta "biztosíts neki játékot amit harapdálhat". 3 hónapos kortól préselt csontot adhatsz neki rágcsálni, most pedig puhább rágóka rudakat.Ezeket az állatboltokban betudod szerezni.

Válaszolta aliceyy gazdi (Cuky), 2014. May 15. #13033

A kérdező hozzászólása:

Ertem es tudom hogy szeretnek ragni, most csak 2 honapot toltott, es most van abban a z idoszakaban, hogy cipoket elviszi meg ilyenek, van jatekja is de attol fuggetlenul mindent rag, es harapdal minket is, persze jatekosan, es nem tudom hogy errol leszokik magatol vagy megkell tanitani neki.

Válaszolta Regmancs gazdi (Merlin), 2014. May 13. #13024

Szia! Minden kutyus szeret rágni! Az a kérdés hogy mit rágjon. Biztosíts neki játékot amit harapdálhat. Az én kutyusom ugyan nem bichon de rág, és amikor a te kutyusod is elkezdi váltani a fogait, 4 hónaposan még inkább rágni akar majd. De hat hónapos korára elvileg meg fog szűnni ez a nagy rágási igény. Persze a kutyák mindig is szeretni fogják a rágást.