‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte emter gazdi (Bogáncs), 2014. May 19. #2539

A kiscicákat hány napos koruktól lehet megfogni?

Most születtek két napja kiscicáink,és azt hallottam hogy nem lehet őket születésüktől megfogni őket mert akkor nem gondozza őket az anyjuk.ez igaz???

kategória: macska, válaszok száma:6, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta macikám6 gazdi (picike), 2014. June 25. #13130

A mamámnál azért vitte föl a padlásra mert megijedt a vihartól. Még jó hogy csak fólia van alattuk mert ha van valami baj ki tudjuk vágni , amúgy ezért meg kellett tanítani őket létrán mászni.

Válaszolta Napszemi gazdi (Micike emlékére), 2014. May 26. #13073

Nekünk most vannak kiscicánk, már nem először, én már születésükkor megfogtam őket mindig, amikor rendeztem a dobozt fialás után, a mami cica bízik bennem, így nem szólt egy szót sem.

Válaszolta SnowCrystal gazdi (Naru), 2014. May 24. #13065

Megfoghatod őket, ha a mamacica bízik benned. Elősször dörzsölda kezedet a mamacica bundájába, majd utána fogd meg a piciket de nagyon óvatosan!!!

Válaszolta rexsona gazdi (frici), 2014. May 22. #13061

Nem tudom ,lehet hogy van olyan cica mama aki nagyon félti és eldugja,ha fogdossák őket.Nekünk Mici tesó benti cica volt, és addig nem is kezdet el fialni amíg a gazdi nem volt ott mellette.Semmi gond nem volt,amikor a gazdi megnézegette őket hogy rendbe vannak-e.

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. May 19. #13058

Ha te vagy a gazdi és ismer a mama, akkor ebből nem szokott probléma lenni. Ettől függetlenül jobb nekik a nyugalom, a biztonság és ez a mamacicára is vonatkozik, mert, ha nem érzi biztonságban a kicsiket, akkor eldughatja őket. Azért sem ajánlott még egy párt napig nem fogdosni őket, mert könnyen elkaphatnak valami fertőzést vagy mivel nagyon aprók rosszul foghatod meg őket.

Válaszolta andi1 gazdi (Sissy), 2014. May 19. #13057

Nem,ez a cicákra nem igaz.