‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte feLLhő gazdi (Jarred), 2014. June 10. #2553

Találkozott már valaki cockapoo kölykökkel vagy felnőtt cockapoo kutyusokkal? az alábbi történet szerint bukkantam a fajtára de még soha nem volt szerencsém élőben szemügyre venni:

Cocker spániel és uszkár nászából születő és felcseperedő ebek megnevezése a cockapoo,rendkívül intelligens kutyának tartják.nagyon szeretném,ha dzserettkénk egyik kölykét megtarthatnám de nehezen találok neki párt,így utánaolvastam a lehetőségeknek.személy szerint az összes kóbor kutyát befogadnám,ha tehetném,számomra nem fontos,hogy fajtatiszta legyen a kedves de tudom,hogy sokan felelőtlenek és még olyan fajkutyákat is az utcán hagynak,akikről gyerekkoromban el sem tudtam volna képzelni.

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Volfbest gazdi (Zoey), 2014. June 10. #13106

A cockapoo egy design fajta...többet nem tudok,én is most hallom először O.o http:www.haziallat.hukutyakutyafajtakcockapoo-labradoodle-goldendoodle4685 http:kutya.huCikk.aspx?id=7340 http:hu.jsxys.comdogsdogs-as-pets1015055601.html#.U5b4X3Z3O3M http:hu.jsxys.comCatsfeeding-cats1015025018.html#.U5b4f3Z3O3M

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. June 18. #13113

Nem hallottam erről a fajtáról, de a felesleges szaporításnak nem vagyok híve. Így is sok kutya bolyong az utcán, vagy él kutyához nem méltó körülmények között gátlástalan szaporítónál, mert nem tudja eladni őket. Mivel én menhelyes kutyus voltam, volt alkalmam látni, túl tenyésztett, mindenféle génhibával megáldott kutyusokat, amik a betegségeik miatt, még nagyon örökbe sem voltak adhatok, 1-2 év után elpusztultak. Az a helyzet, hogy keveredünk mi magunktól is, főleg az utcára kicsapva, részemről uszkár-tacskó-pumi keverék vagyok, az állatorvos szerint. Csak tanács, szerintem a természet megoldja ezt a problémát magától is.

Válaszolta Vikkus gazdi (Pogo), 2014. June 11. #13109

szándékos keverékkutya. azt javaslom keress inkább egy szimpatikus mentvényt. ne szaporíts, és végképp ne direkt keverékeket!