‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte ludas3274 gazdi (Rénó Manó), 2014. June 10. #2554

Melyik kennelben vannak eladó kutyusok?

Mivel mi is tartunk briard (berger de brie) kutyusokat a matragyongye-kennel.-ben, és gondot jelent hol hirdessük, igazán felelősség teljes gazdiknak, ezért indítom itt ezt a rovatot. remélem segítünk egymásnak:)

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Vikkus gazdi (Pogo), 2014. June 11. #13110

Ha jól csinálod a tenyésztést, tehát eljársz kiállításokra, tartod a kapcsolatot a többi tenyésztővel, leszűreted a kutyákat, és megbízható tenyésztő hírében állsz, akkor nem kell hirdetési felületet keresned... mert ahogy beharangozod a párosítást, már jön egy fél alomra való gazdijelölt, vagy még több is. Ha ezzel akarsz foglalkozni, akkor a marketingre is oda kell figyelni, legyen egy FB oldal, meg weblap, és már bőven az alom előtt kerüljenek fel folyamatos infók a kutyákról, a teljesítményükről, az életetekről, hogy az érdeklődők számára minden szempontból szimpik legyetek. Ez így, hogy megvan az alom, aztán csak próbálod hirdetni a kölyköket, a legrosszabb megoldás. Eleve mi volt a koncepció? Milyen kölyköket terveztél ezzel a párosítással? A célközönséget kellene megtalálni.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. June 10. #13108

Itt nem sok segítséget fogysz kapni ez ügyben sajnos. De vannak különböző fórumok (pl.: Netboard) ahol talán többre mész. Illetve gondolom így a briard kennelek között itt Magyarországon is van valami kapcsolat nem? Szóval lehet a többi kennel is tud ebben segíteni. Meg eleve gy érdemes lehozni egy almot ha van a születendő kölykökre jelentkező, így nem ragad a nyakatokon. Persze ha 1-2 kölyök nem talál gazdára, akkor azt meg kell tartani. :)