‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Picikutyi gazdi (Pici), 2014. July 06. #2569

Most engem is a gazdájának tekint?

3 éves voltam mikor picit kaptam.nem tudtam tanitani semmit neki.most eltelt pár év és nem hallgat rám csak tesómra.bróbáltam elhitetni vele hogy én is a gazdája vagyok de tojik rám :( de tesómnak mindent megcsinál nekem meg semmit

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Picikutyi gazdi (Pici), 2014. July 07. #13175

A kérdező hozzászólása:

köszönöm :)

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. July 06. #13171

Ne bánkódj ezen annyira, egy kutyának muszáj kiválasztani egy falkavezért és ez úgy néz ki, hogy a bátyád lett. Te kicsi voltál, így nem lehettél az, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeret téged, sőt! Egyébként igaza van Zoeynak, foglalkozz sokat vele és jutalmazd, de ettől nem biztos, hogy másik "vezért" választ magának. Bojszi a lányomat tekintette annak, de ő már felnőtt és elköltözött itthonról, így most már én vagyok vele a legtöbbet, etetem, sétáltatom, kényeztetem, stb... DE, amikor hazajön a lányom látogatóba, akkor onnantól mindenhova követi, mint az árnyék. Viccesen mondani is szoktam nekik, hogy ilyenkor én szó szerint le vagyok kakilva:). Szóval, szerintem ne legyél féltékeny, téged másképp szeret, de biztosan szeret, ez TUTI!

Válaszolta Volfbest gazdi (Zoey), 2014. July 06. #13168

Foglalkozz vele többet. Taníts neki trükköket(jutalomfalattal,finommal,azaz nem száraztáp,hanem pl virsli,sajt,szalámi),vidd sétálni,engedelmességit gyakorolj vele :) Meg te etesd meg,amit kap kaját,fogdosd össze,hogy a te szagod legyen rajta,és te add oda neki.