‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Kefir2009 gazdi (Kefir), 2014. July 08. #2571

Valami belemehetett a kutyám fülébe. mit tegyek? rázza a fejét, ha meg akarom nézni, elhúzza a fejét.

Ma reggel(8-án)séta közben találkoztunk egy ismerőssel aki simogatta, kef a földön feküdt és egyszer csak felvonyított, felpattant és egyfolytában rázta a fejét. ez tartott kb 5 percig aztán meg húzott engem hazáig, felmentünk a lakásba és bebújt az asztal alá. amikor meg akarom nézni a fülét elhúzza a fejét és ha hívom, nem jön oda hozzám, elbújik az asztal alá.sikerült egy kicsit megnéznem a fülét, nem látok benne semmi furát de ha megnyomom akkor fáj neki.vmi bogár belemászhatott/megcsípte?

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. July 08. #13176

Ezek a tünetek valószínűleg toklász ment bele. A toklász lehet már 1-2 hete benne van, csak most gyulladt be olyankor kezd el fájni nekik. Mi is így jártunk a múltkor de állatorvos 2 perc alatt kiszedi belőle. :)

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. July 10. #13182

Toklász, ne hagyd szenvedni vidd minél hamarabb dokihoz! A mancsát is érdemes rendszeresen átvizsgálni, ujjak között, mert oda is beleállhat és gyulladást okozhat. Jobbulást!

Válaszolta csillaggyuri gazdi (Kyra), 2014. July 12. #13187

Azzonal a dokihoz vigyed toklász gyanu.