‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte BükiBianka gazdi (Mia), 2014. July 30. #2594

Miért csinálja ezt állandóan??

Ismét a miáról van szó.amikor jön valaki (pizza futár,ismerős.stb)mindig mindenkire fel ugrál ugat..de mind ezt örömébe.na a lényeg hogy ilyenkor beszoktam zárni a konyhába mig a vendég be nem megy a szobába ahova nem mehet be a kutya.csak hogy amikor beküldöm akkor megharap morog,és ugat.a konyha ajtót pedig szanaszét karistolja.de ugyan ezt csinálja ha kiengedem ezt pedig a vendégek nem nagyon kedvelik..és nem tudom hogyan neveljem meg ezt a kis butát..

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Katus4 gazdi (Molli), 2014. July 30. #13252

Izgatott,én azt tanácsolom,hogy zökkentsd ki ebből az állapotból,vagyis bökj belé két ujjaddal.Ha ez nem sikerül akkor az akire ugrál lépjen előre így a kutya kiesik az egyensúlyából és rossz emléket fűz majd az ugráláshoz.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. July 30. #13254

Jó lenne vele elmenni egy kutyaiskolába, ahol tudnak segíteni, mert ezek azért vannak, mert nem tekint téged vezérnek. Nem elzárni kell, hanem szigorúan rászólni hogy hagyja abba.