‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte BükiBianka gazdi (Mia), 2014. July 30. #2594

Miért csinálja ezt állandóan??

Ismét a miáról van szó.amikor jön valaki (pizza futár,ismerős.stb)mindig mindenkire fel ugrál ugat..de mind ezt örömébe.na a lényeg hogy ilyenkor beszoktam zárni a konyhába mig a vendég be nem megy a szobába ahova nem mehet be a kutya.csak hogy amikor beküldöm akkor megharap morog,és ugat.a konyha ajtót pedig szanaszét karistolja.de ugyan ezt csinálja ha kiengedem ezt pedig a vendégek nem nagyon kedvelik..és nem tudom hogyan neveljem meg ezt a kis butát..

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. July 30. #13254

Jó lenne vele elmenni egy kutyaiskolába, ahol tudnak segíteni, mert ezek azért vannak, mert nem tekint téged vezérnek. Nem elzárni kell, hanem szigorúan rászólni hogy hagyja abba.

Válaszolta Katus4 gazdi (Molli), 2014. July 30. #13252

Izgatott,én azt tanácsolom,hogy zökkentsd ki ebből az állapotból,vagyis bökj belé két ujjaddal.Ha ez nem sikerül akkor az akire ugrál lépjen előre így a kutya kiesik az egyensúlyából és rossz emléket fűz majd az ugráláshoz.