‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte viktoriahorvath gazdi (Coco), 2014. August 10. #2612

Hogyan szoktassam le a játékok szétszedéséről???

Már 20 labdát, 10 rágokát..... stb minden játékát darabokra tépi. nem tudunk neki már semmit venni mindent szét szed.
labdázunk egy darabig vissza hozza stb. utána fogja magát elszalad vele és szét szaggatja és addig nem fejezi be. ha látom rögtön elveszem. nem játszok vele csak más nap. de ugyan az megy minden nap. már 1 hónapja...

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:-1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Kira2013 gazdi (Kira), 2014. August 14. #13326

A sok kérdés helyett menjetek egy kutyasuliba ahol egy hozzáértő ember tud nektek segíteni az összes problémán!!Nem vagy Te a vezér és azt csinál amit akar.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. August 11. #13308

Cseréld be jutalomfalatra, hogy odaadja. :)

Válaszolta viktoriahorvath gazdi (Coco), 2014. August 11. #13307

A kérdező hozzászólása:

Soha nincs előtte játék. Nem mindig sikerül elvennem közeledek hozzá tovább szalad. Táskámba szoktam rakni ha sikerül el vennem. Pl: először meglátja a labdát le se lehet lőni..... 3 szor eldobom és utána darabokba hozza vissza... és még neki áll keresni mintha nem csinált volna semmit és néz rám h ő még játszani akar...... :

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. August 11. #13305

Ne hagyd kinn előtte. Nálunk is nagy a játékírtás, neked kell a játékokra ügyelni. A játék legyen számára jutalom, egy ritka dolog, amit ő nagyon megbecsül ezért. Ezért csak akkor kapja meg a játékot, ha te is ott vagy. Ha látod, hogy labdázás közben elmegy rágni, akkor menj oda vedd el. Nem kell érte se leszídni se semmi, de után egy negyed óráig mondjuk ne is lássa a játékot, hanem tedd el valahova. Utána újra játszatok, de fontos, hogy akkor hagyd abba, mikor még visszahozza, és van kedve. Azért viszi el, mert rádunt. Akkor hagyd abba, mikor a legjobban megy, és így a sikerélmény marad meg benne, ezért többször hozza majd vissza. :)