‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte ABigObjectFan gazdi (Akita), 2014. August 21. #2625

Szopják egymást a kiscicák, ez normális?

Akita, penelopé és folti, a három testvér állandóan egymást szopja. szerintetek ez normális? úgy értem foltinak lett valami emlője (pedig még csak három hónaposak) és penelopé és akita állandóan szopják. és még folti is a sajátját. ez szerintetek normális? ha nem hogy lehet leszoktatni róla?

kategória: macska, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. August 22. #13367

Azt hiszem Foltit mindenképp külön kellene választani és megmutatni egy dokinak is, hogy mitől lett nagyobb az emlője a kora ellenére. A mamájukkal mi van? Ha a másik két kicsi is csinálja, nemcsak Folti nyúzzák, akkor egy ideig csak játszani rakjátok össze őket, alvásnál válasszatok szét őket és kicsi puha plüss figurákat tegyetek melléjük. Esetleg megpróbálhatod, hogy ilyenkor játékkal elvonod a figyelmüket. Nem könnyű feladat, de hátha kizökkennek az egymás szoptatásából, ha több elfoglaltságuk lesz.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. August 21. #13363

Ez akkor jelentkezik, ha hamar lesznek elválasztva az anyjuktól. A mi cicánk is most 3 hónap körül van, őt úgy találtuk, és ő is ezt csinálta. Én rászóltam, és odébb tettem. Szerintem nem tudsz nagyon mit csinálni vele, de azért ne is hagyd.