‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte kissalla gazdi (szotyika), 2014. September 01. #2644

Alergia

Kutyusom alergiás a parlág füre,szokot kapni inekciót,de az csak egy honapig jó utána kezdödik ujra

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta harcimaci gazdi (Yuki), 2014. September 11. #13484

a Rex kutya orvosnál csináltathatsz 13 pontos allergia vizsgálatot 20.000 ft és akkor kiderül mi mindenre allergiás :) mi is itt voltunk itt derültek ki a dolgok elszomorító volt :( ekkor álltunk áát a BARF és PREY etetésre ettől és különböző vitaminoktól olajoktól gyógyult meg a kutyám :)

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2014. September 07. #13446

van a kutyáknak is bőrgyógyászat szakrendelés vidd el a kutyusod dokihoz és mindent el fog mondani hogy mit kell csinálni az allergiával lehet nekik is lehet tesztet csináltatni allergia gyógyszert szedni de azt hogy pontosan melyik gyógyszert add ne a patikus válassza ki hanem a doki !!! az hogy olyan szurit kapott a kutyusod ami 1 hónapig hat az valamilyen szteroid mindenképp úgy menj dokihoz hogy előtte 4-6 héttel nem kapott ilyen gyógyszert !!tudom neked ajánlani Dr tarpataki noémit nagyon szuper bőrgyógyász sok sikert !!

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2014. September 01. #13424

Szia. Nekem is allergiás. Hát ha van a közelben álltpatika,akkor kérjél allergia gyógyszert. Nekem adtak és szedi a kutyusom. És már nem vakaródzik annyira. Meg sokat fürdesd!