‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte bianka03 gazdi (Picur), 2014. September 20. #2661

Miért nem issza a vizet?..

Miért nem issza a vizet?..
keverék macska,4 hónapos fiú macska!
kérném a válaszaitokat!

kategória: macska, válaszok száma:6, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta bianka03 gazdi (Vilu), 2014. October 28. #13579

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm mindenkinek a tanácsát!!

Válaszolta BódyRebi gazdi (Rexi), 2014. October 25. #13568

vezesd oda a csaphoz,majd az ujjaddal piszkáld meg a csapból kifolyó vizet és mondogasd a nevét nyugtató hangon és mondjad neki hogy ihat. ha nem érti mutasd meg neki...:) az én cicám is csak csapból hajlandó inni. de tálból a tejet is meg szokták inni.

Válaszolta BTündi84 gazdi (dollika), 2014. October 17. #13561

Azért szeretne a csapból folyó vizet inni mert frissebbnek érzi és az ösztönei azt súgják hogy ne igyon állott vízből mert lehet hogy nem jó. Lehet olyan itatót venni ami forgatja a vizet de elég drága. :)

Válaszolta bianka03 gazdi (Vilu), 2014. September 25. #13530

A kérdező hozzászólása:

Sziasztok! Köszönöm a válaszotokat. De mindig friss víz van előtte és nem látom hogy iszik! Ő is a csapból akar állandóan inni,de nem mindig engedem mert időigényes... Benti cica. Köszönöm még egyszer a válaszokat! :)

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Sára emlékére), 2014. September 20. #13516

Kinti vagy benti cica? A benti cicáknál jobban figyelemmel lehet kísérni, hogy mennyit iszik. Ne rakd tele az edényt és így jobban észre lehet venni, hogy mennyi fogy. Az én egyik cicám csak a csapból iszik, amikor folyik, edényből szinte egyáltalán nem látom. Persze ez így elég macerás, mert amikor jelez, már nyitom a csapot és úgy lefetyel. No, azért ezt ne tanítsd meg, mert vízpazarlás és időigényes. Javaslom még, hogy a konzerv kaját egy kicsit engedd fel vízzel, de éppen csak, ne tocsogjon. A kiscicák szeretik a tejet és nekik még nem is árt, esetleg azt is higíthatod vízzel. Nem fog szomjan halni az biztos, ha van mindig előtte friss víz, kiszolgálja magát.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. September 20. #13513

Nekem is kb ennyi idős macsekom van, igaz ő lány. De szerintem nem isznak olyan sokat, hogy az szemmel látható legyen. Lehet csak nem látod, de attól még iszik. :)