‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Violetta12 gazdi (Füli), 2014. November 09. #2679

Van egy máltai selyemkutya kölyköm. benti. a legjobb tápot kapja amit orvos is ajánlott. viszont nagyon büdös a szája,fogkő nem jöhet szóba mert még nincsen foga. nem tudjátok miért büdös a szája?

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Violetta12 gazdi (Füli), 2014. November 11. #13606

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm,hogy segítettél :)

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. November 10. #13599

Hát az pedig jó táp, de nem minden kutyának az a megfelelő. Facebookon vannak olyan csoportok, ahol esetleg tudnak segíteni az etetéssel. :)

Válaszolta Violetta12 gazdi (Füli), 2014. November 10. #13598

A kérdező hozzászólása:

Hill's táp. Az egyik legdrágább táp és ez már a harmadik amit adunk neki. Hát konkrétan úgy eszik,hogy van egy pár foga aminek csak a hegye nőtt ki :) Köszönöm válaszodat!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. November 10. #13597

Nincsen foga, akkor hogy eszik tápot? :O Az állatorvos akkor keres jól, ha vannak szponzorai, meg persze páciensei. A szponzor általában táp, vagy élősködő távoltartó készítmény gyártója. Tehát az állatorvos, akkor is azt a tápot fogja a legjobbnak mondani, ha az egy szemét, hoiszen ezért kap pénzt, hogy reklámozzon. :) Mi az a táp? Bár én még mindig azt mondom, hogy BARF sokkal jobb, saját kutyáimon is látom a változást, mióta nem táppal etetünk, ahnem nyersen, így persze én azt ajánlom, de kinek mi. A száj büdösségét nagy valószínűséggel a táp okozza. MIvel kicsi a kutya, ezért a gyomra eleve közel van a szájához. Én mindenképp más ételre váltanék, mert ez gyomorprobléma is lehet.