‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2014. November 27. #2690

Miért nem eszik a kutyám?

Egy hete új kölyök kutya került hozzánk, az idősebb kutyám most másfél éves.az első pár napban rendesen evett, de most az utolsó két napban nem hajlandó. hagyja, hogy a kicsi egye meg a kajáját.szomorúnak tünik az idősebb. miért nem akar enni?

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2014. December 07. #13646

Tényleg lehet,hogy az a baja,hogy új kedvenced van... Foglalkozz vele os sokat. Simogasd,labdázz vele,vidd sétálni.. Cagy adj neki jutalomfalatot kézből. Mikor az unokatesóm kutyja itt volt egy fél napot,Hutchin láttam azt,hogy megszakad a szíve.. Együtt játszottunk mikor láttam rajta,és sokkal jobban volt...

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. December 02. #13645

Talán tényleg szomorú, mert azt hiszi, hogy felesleges. Ha nem beteg, akkor foglalkozz vele többet, hogy ne érezze azt, hogy háttérbe szorult a másik miatt. Az embereknél is így van, a nagyobb testvér féltékeny lehet a kisebbre, mert a kicsivel többet foglalkoznak. Szerintem, ha rájön, hogy ő is fontos a számotokra, megbékél a helyzettel.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. November 27. #13643

Betegség jele is lehet, minélelőb vidd el állatorvoshoz, mert itt nincsenek llatorvosok, nem tudunk biztos választ adni!