‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte melindanéró123 gazdi (néró), 2014. December 15. #2694

Nagyon régóta szeretnék egy yorkit vagy esetleg egy pekingi palota pincsit magam mellé társnak...valaki esetleg nem adna el egyet ingyen vagy nem tud valamilyen ismerősének ??!

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:-1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. December 16. #13656

Ha nem is fajtatiszta, de hozzájuk hasonló keverék kutyusokat biztos találsz a menhelyes oldalakon. Sokszor foglalnak le szaporítóktól is ilyen kutyákat, az állatvédelemmel foglalkozó oldalakon is nézz körül, itt a Blökin is szoktak gazdikereső kutyusokat mutatni, múltkor is volt köztük egy yorki keverék és nagyon helyes volt. Ha örökbe fogadsz, akkor legalább eggyel kevesebb kóbor kutyus keres majd gazdát, sajnos még így is nagyon sokan vannak.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. December 15. #13652

Szia! :) Ingyen biztosan nem találsz. Sajnos amit olcsón., vagy ingyen veszel, azok a kutyusok legtöbbször nagyon betegek, és a sok gyógyszer s kezelés anniy pénzt vesz el, amennyiből már egy egészséges kutyust is tudnál venni törzskönyvvel, oltásokkal együt egy jó helyről. Ha csak társnak szeretnél kutyust, arra egy keverék is teljesen jó, aki egy menhelyen nagyon várja már, hogy valaki megszeresse, és hazavigye. :) Esetleg fajtamentésnél tudsz még nézelődni, de az sincs ingyen, általában elkérik az oltások, ivartalanítás, és a chip árát amit ők már kifizettek a kutyának.