‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Bardoo gazdi (Rudinho), 2014. December 28. #2700

A tengerimalacom nagyon félős. mit tegyek?

A tengerimalacom nagyon félős. hogy szoktathatnám arra ,hogy nem kell félni?

kategória: kisemlős, válaszok száma:7, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Bardoo gazdi (Rudinho), 2015. January 05. #13701

A kérdező hozzászólása:

:) Köszi a válaszokat!

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2015. January 02. #13696

Nem féltünk, az előszobában raktuk ki sétálni és becsuktuk az ajtókat, így volt tere és nem volt az a veszély, hogy eltűnhet.

Válaszolta Bardoo gazdi (Rudinho), 2015. January 01. #13691

A kérdező hozzászólása:

Köszi a választ! O O V

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. January 01. #13689

Nekem sok sok állatkám volt. Papagák,höcsög nyuszik. Hogy ne féljen kedvenced,adj neki enni kézből,simogassad,néha játszál vele. Nekm a nyulaim nagyon barátságosak voltak,és az anya nyuszi az nagyon. Úgy képzeld el,hogy ha kiengedtem őket,és mikor vissza kellett menniük az anya nyuszi már bent is volt. Az apa myuszi csak menekült. Majd kézből etettem és megszeretett. De sajnos el kellett vinni ahonann hoztuk,mert nagyon sok kis nyuszi lett. Mikor elvittük rá 2 napra,mentem látogatni,és monda a tulaj,hogy nem bírja megfogni. Odamentem a nyuszihoz és a kezem szagolta meg. És felismert. Tehát ajánlom,a beszédet hozzá,játék,simogatás,kaja kézből.

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. December 30. #13685

Nekem két tengerimalacom is volt, az első nagyon barátságos és szobatiszta volt, mert csak a helyén végezte el a dolgát. Minden reggel és este kitettük egy kicsit szaladgálni, illetve sokat volt kézben és simogattuk. Így ő nem volt félős, de a második malackám, már az első perctől úgy harapott, ha benyúltunk hozzá, hogy kesztyű kellett hozzá, ha ki akartuk venni. 1 éves korában elpusztult, de sajnos soha nem lett olyan békés természetű, mint a másik. Persze azért próbálkozz, ne add fel, vigyázz a hirtelen mozdulatokkal és hangokkal, szerintem előbb-utóbb nem fog félni.