‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2015. January 03. #2702

Hogyan lehet összeszoktatni a cicákat?

Sziasztok!

5 hónappal ezelőtt hoztunk egy kiscicát, kormit. eddig jó. de azóta is féltjük kiengedni, mert a szomszédban van kettő cica. hogyan szoktassuk össze őket?

köszönjük a válaszokat!

kategória: macska, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. January 06. #13702

Nem hinném, hogy ki tudja nyitni az ajtót, ha az kilincsre van csukva :) Ha a szomszédotok kutyája így megöli a másik szomszád macskáját, mi a garancia, hogy a tiédet nem öli meg? Semmi. Nekünk egy macskánk van, aki elég sokat van kinn, igazából csak estére jön be, meg napközben néha pár órára. De ő eleve két kutyával nőtt fel, sosem ment el itthonról, legalább is én sosem láttam, hogy az udvaron kívül lenne. :)

Válaszolta Zitty gazdi (Dinamo), 2015. January 03. #13698

Szóval a legjobb helyen van ott bent. Nem kell azon aggódni hogy miért nem jött még haza azon agyalni hogy vajon elütötte az autó, elkapta egy kutya és szétmarcangolta vagy valami elmebeteg megkínozta. No meg fölösleges szaporulatok sem lesznek annak köszönhetöen ha bent tartod.

Válaszolta Zitty gazdi (Dinamo), 2015. January 03. #13697

Nem értem miért kéne összeszoktatni szomszéd macskával...Én örülök hogy a 2 macskám nem érintkezik semmilyen más macskával akiktöl élősködőktől kezdve mindenféle nyavalyát elkaphatnak.Nem beszélve arról hogy a macska territóriumát védi és mivel a szomszédba kettő is van halálos sebet is ejthetnek rajta vagy kikapják az egyik szemét...