‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Liaaa gazdi (Kókusz), 2015. May 04. #2725

Macskát egyedül két "idegen" macskával?

Cicát szeretnék (az előzőt sajnos elütötte az autó februárban)úgy volt,hogy mamámnak lesz kiscicája,de azt hitte,hogy elfialt.az egyik ismerősömnek meg van kismacskája és kértem tőle 2-t. rá egy napra megtalálta mamám a kiscicákat az ólban egészségesen.így most már 4 cicám lesz.
4 cica az elég sokat eszik,az ismerősöm besértődne ha visszamondanám mind 2-t ezért csak az egyiket akarom.a mamám cicájának pedig gyönyörű cicái lettek és azt sem akarom lemondani (2db).az idegen megmarad a másik 2-vel?

kategória: macska, válaszok száma:1, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. May 04. #13778

Ne szórakozz már. :D Mármint a macskák érdekét nézd, ne azt, hogy besértődik-e az ismerős. Eleve nem kellene össze vissza gyártani a kiscicákat, így is rengeteg macska van aki gazdát keres. A négy macska rengetegbe kerül. (etetés, oltások, ivartalanítás, egyéb egészségügyi dolgok) Gondold át még egyszer, hogy honnan hozol macskát, de semmiképp ne szivességből hozd el.