‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte punkgirl gazdi (Zsandár), 2015. May 29. #2742

Hol helyezzük el a kutyát a nyaralásunk alatt?

Hamarosan 1 éves lesz a kutyánk, és a nyáron szeretnénk elmenni néhány napra welnessezni. a kutyát sajnos nem tudjuk vinni. hogy lenne jobb neki? kutyaszállóba vigyük, vagy szoktassuk hozzá egy barátunkhoz aki majd foglalkozik vele? (nem nagyon barátkozik másokkal...) vagy ne menjünk?

kategória: kutya, válaszok száma:7, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta punkgirl gazdi (Zsandár), 2015. July 15. #13888

A kérdező hozzászólása:

Köszönjük a válaszokat, mindegyik nagyon jó...

Válaszolta RRéka gazdi (Alíz), 2015. June 20. #13843

Én is azokkal értek egyet, akik egy ismerőst választanának a helyedben. Egy barátismerősrokon kifejezetten rá tud figyelni, míg egy kutyapanzióban azért több kutya is van akikre ügyelni kell. Időben el kell kezdeni a hozzászoktatást az adott emberhez, és akkor nem lesz gond. :)

Válaszolta Tigi21 gazdi (Ropi), 2015. June 17. #13837

Kedves Kérdező! Egyetértek Laurával. Nyugodtabb lennék, ha olyannal lenne, olyasvalaki vigyázna rá, akivel többször látott már beszélgetni, sőt, a legjobb, ha olyan is van, akinek a lakásában már voltál a kutyusoddal együtt. Így hamarabb megérti a helyzetet, azaz biztonságban fogja érezni magát. Ha van kutyabarát jóbarát rokon, aki tudna vele foglalkozni, amig távol lesztek, Menj el a kutyáddal hozzá többször és töltsétek a lakásban kertben 1-2 órát, aztán nyomás haza! Meg persze 4.,5. Közös látogatáskor otthagyhatnád fél órára, így csökkenne a félelme a szituációtól.

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. June 15. #13836

Hát ez a kutyustól függ. Nagyon ragadzkodik hozzátok?! Nagyon szeret titeket,? Nekünk Hutchi akkor is örül,ha 5 percre lemegyünk a boltba. De mikor 1 hétre elmentünk belebetegedett szó szerint... Inkább ismer s akit ismer ne kutyaszálló,mert akkor azt hiszi,hogy lemondtál róla

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. May 29. #13815

Nagyon szívesen! :)

Válaszolta punkgirl gazdi (Zsandár), 2015. May 29. #13814

A kérdező hozzászólása:

Köszi, elgondolkodtató, jó ötleteket adsz! :)

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. May 29. #13812

Hát, ha már az az opció is felmerült a kutya miatt, hogy nem mentek, akkor az lenne a legjobb, ha találnátok egy olyan helyet ahová ő is mehet. De én semmiképp nem hagynám ki a wellnest a helyetekben. Ma már egész megfizethető kutyapanzók is vannak, vagy ha ismerősnél is el tudjátok szállásolni arra a pár napra, az is jó. Mondjuk én biztos félnék, hogy mi van ha onnan elszökik, vagy hasonló, és és a panziót választanám. :)