‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte fonixbea gazdi (Gesztenye), 2015. June 22. #2747

Gyógyszer

Sziasztok!

szeretett kutyám elhunyt 19-én. :(

18-án felbontottam egy doboz glycoflex iii.-at, amiből fél szem fogyott el. nem tudom, mihez kezdhetnék a maradék 119,5 szemmel. mivel a gyógyszer 16 ezer forint volt, nem tudom, hol tudnám eladni. 2017.10 hónapig őrzi meg a minőségét.

tudnátok javasolni valamit, hogy mit kezdjek vele?

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2015. June 30. #13865

Nagyon sajnálom a kutyusodat, részvétem. Próbáld meg esetleg Netboard-on, bár az is meghívós, de vannak nyitott oldalai is úgy tudom. Ha mégsem sikerülne, én tag vagyok, szóval, ha priviben megírod a szöveget megszerkesztve és elérhetőséget is adsz, ahol felvehetik veled a kapcsolatot, megpróbálom feltenni olyan kutyás oldalakra, ahol betegségekkel és gyógyításukkal foglalkoznak, hátha érdekel valakit.

Válaszolta fonixbea gazdi (Gesztenye), 2015. June 23. #13848

A kérdező hozzászólása:

Facebook-kal egyébként próbálkozom, de mindegyik adok-veszek csoport zárt, és még várom a belépési engedélyt. :)

Válaszolta fonixbea gazdi (Gesztenye), 2015. June 23. #13847

A kérdező hozzászólása:

2 nap híjján 17 éves volt. :( Ez nem receptes gyógyszer, sima glükozamin-szulfát van benne, ami nagyon jó az ízületeknek. Konkrétan ennek köszönhető, hogy az elmúlt egy évben a saját lábain sétált. Nekünk nagyon bevált. Sajnos vissza nem veszik, mert fel van bontva (nem állatorvostól vettem, hanem webáruházban, mert sokkal olcsóbb volt - az állatorvos elég sokat rátesz...). Az állatorvosnak pedig szintén nem kell, mert már fel van bontva (megjegyzem, annó először én is kimérve 30 szemet kaptam tőle, hogy megnézzük beválik-e... de mindegy.) Csak azért írtam, hátha van valami jó ötletetek. ) Köszi :)

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. June 22. #13845

Hát kedvenced mennyi idős volt?! És mi volt a baja?! Ha receptes gyógyszer semmikép se add senkinek. Egyeltalán nem szabad. Vidd vissza nyugodtan egy közeli állatorvosnak,mondd el hogy kedvenced elhunyt ekkor és ennyi dősen nem tudsz vele mit kezdeni. Nem e tudná visszadni.! Nekunk ís volt így,hogy úgy kaptunk gyógyszert,hogy visszahozott volt.més ez jó is mert lehet hogy csak pár szem kell

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. June 22. #13844

Facebookon van elég sok kutyás-adok veszek, ott próbáld meg eladni, több sikerrel jársz, mert ide alig jár valaki. Részvétem a kutyus miatt! :(