‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte anna00019 gazdi (Rocky), 2015. June 30. #2753

Harap,morog a kutyám mit csináljak vele?

Ha valamit a szájába vesz amit nem kéne zsebkendő,papír,szemét stb.
lent az utcán is és fent is ha ki akarom venni akkor rám morog és harap is nagyon erősen hiába szolok hiába ütök a fenekére nem engedi mit lehet twnni ilyenkor?

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Arika7 gazdi (Taro), 2015. July 04. #13870

Ez komoly probléma kezdete lehet!Nem ismer el a kutyád falkavezérnek és ha egyedül ezt nem sikerül orvosolni,mindenképp fordulj szakemberhezkiképzőhöz!Sok sikert!

Válaszolta Arika7 gazdi (Taro), 2015. July 04. #13869

Ez komoly probléma kezdete lehet!Nem ismer el a kutyád falkavezérnek és ha egyedül ezt nem sikerül orvosolni,mindenképp fordulj szakemberhezkiképzőhöz!Sok sikert!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. July 02. #13866

Egyet értek Bojszival. Ez egy elég összetett probléma, a gyökere az, hogy a kutya nem tekint rád főnökként, és így ő akarja megoldani a problémákat. Ne üsd a kutyát, azzal semmit nem érsz el. A lényeg, hogy meg kell erősítened a vezéri szereped. De nem hinném, hogy ez sikerülne egyedül, így a legjobb egy kutyaiskola lenne, ahol tudnak ebben segíteni. De ha ez nem megoldható akkor lehet online is tud segíteni valaki, illetve nekem is volt már ilyen kutyám, és akkor még nem tudtunk kutyasuliba menni. Nagyon sokat javult a kapcsolatom vele, de sosem fogadott el teljesen, ezt egyedül azt hiszem nem is sikerült volna elérnem. De akármit elvehettem tőle (ételt is) és azt is engedte, hogy felemeljem, régebben ezért pedig valószínűleg szétharapta volna a kezem.

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2015. June 30. #13862

Azt hiszem, jobb lenne, ha megpróbálnál olyan oldalakon tanácsot kérni, ahol kutyakiképzéssel foglalkozók is vannak. A kutyus nem ismer el falkavezérnek, inkább vetélytársnak tekint és bizonygatja, hogy ő az erősebb. Ha anyagilag tudod finanszírozni, akkor vedd igénybe egy kutyakiképző segítségét, mert egyedül nem biztos, hogy meg tudod oldani ezt a problémát. Vannak olyanok is, akik házhoz jönnek és úgy foglalkoznak a kutyussal, így talán hatékonyabb is. Drukkolok nektek!