‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Morpheus20834 gazdi (Heki), 2015. August 03. #2778

Amstaff fülkupírozás?

Sziasztok!tudom,hogy egy elég kényes kérdés dobok fel így estére egy elég vitatott témában,de nem tudok máshova fordulni.van egy 8 hetes kis staffordom akinek szeretném a fülét kupíroztatni(tudom h törvényileg "elvileg"nem lehet),de sztem ez adja meg neki a fajta jelleget és sztem egy kutya láncon tartása inkább mondható állatkínzásnak.abban kérném a segítségeteket,hogy tudtok-e ajánlani budapesten vagy közvetlen közelében aki elválalná a kupírozást?természetesen privát üzenetre gondoltam.

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. August 10. #13970

Hutch én a mondataid felét el sem tudom olvasi, így inkább nézd át, mit írsz, és utána küldd el. Amúgy ha nem iylen sufnis módon csinálják meg a kutyus fülét, akkor nem lesz ilyen baj vele. Rendes állatorvoshoz kell vinni, aki ért hozzá, mert ez eleve egy műtétnek minősül, csak itthon kevés állatorvos végzi el.

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. August 08. #13966

Szia :) hát eztvte tudod csak,viszont vigyázz vele mert lehet csúnyán csinalják meg neki. Gondold át alaposan. Volt az itcánkban egy kutya akinek megcsinálták úgy mond kikanalazták mert akkora lett szegénynek a hallójárata mint egy kanál.. Vagy egy tenyérni nagyon csúnya lett neki,szinte leírhatatlan lett,de megműtötték úgy mond plasztikai műtét lett....... Csak útánna a fülcsontja látszódott de az annyira nem volt kínos