‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Bijja gazdi (Mex), 2015. October 11. #2811

Staffi kan ivartalanítása 7 évesen milyen következményekkel jár?

7 éves amstaff kanomnál sajna az inkontinencia jelei jelentkeztek,gyógyszeres kezelés nem segít,a soki az ivartalanítást javasolta!milyen következményei lesznek illetve mivel jár?

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. October 12. #14119

Nem ilyen téren nem változik meg emiatt ne aggódj. :) Ez egy nagyon gyakori tévhit. Az én kutyám pl annyiban változott, hogy kevesebbet jelölgetett, nem habzsolt annyira, kicsit türelmesebb lett a másik két kutyánkkal, de nem változott azért szembetűnően. Tehát nem egy zombit kapsz utána nyugi :D

Válaszolta Bijja gazdi (Mex), 2015. October 12. #14117

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm a választ :) Az orvos azt mondta,h csak nyugisabb lesz,csak félek h utána már semmi sem érdekli majd és egy teljesen "új" kutyám lesz!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. October 11. #14116

Erről inkább az orvost kérdezd meg, ő biztosabb választ ad. Az ivartalanítás amúgy egy rutinműtét, nem kockázatos. :) Lehet minimálisan megváltozik a viselkedése, kevesebbet jelölget, meg talán nyugisabb lesz. De a kora miatt ne aggódj, a mi kutyánk is körülbelül ennyi idős lett amikor ki lett magolva. :D