‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte VargaFanni gazdi (Totyka), 2015. October 20. #2817

Ez normális a madaraknál?

Tegnap elpusztult az egyik papagájom. és ma azt vettem észre,hogy a másiknak fura, zöld színű a széklete. nem megy a hasa,a széklet nem folyós,de zöld. a másik madaramnak viszont ment a hasa. más tünetek nem mutatkoznak, de lehet, hogy ez a madaram is a másik betegségét kapta el?

kategória: madár, válaszok száma:2, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta VargaFanni gazdi (Pötyke), 2015. October 21. #14146

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm a választ!

Válaszolta Sz01 gazdi (Kili), 2015. October 20. #14143

Van olyan dolog a kalitkában amit gyakran rágcsálnak, nyalogatnak? Mit ettek a napokban? Kaptak valami újat enni? A lakáson belül hol vannak, melyik szobában,mi van körülöttük? Szoktak kinn lenni a szobában? Ha igen van szobanövény? Lettek kinn a szobában felügyelet nélkül hagyva mostanában akár csak pár percre? Lett valami új tárgy rakva vagy használva abban a szobában ahol ők vannak? Ez szerintem nem olyan betegség amit az egyik elkapott és tőle kapta el a másik. Ezt mostanában ugyanattól a dologtól kaphatták el inkább de nem vagyok állatorvos. Olyanra gondolok hogy ugyanabból ettek vagy ugyanaz a hatás érte őket amitől bajuk lett. Különféle mérgezések a kelleténél gyakrabban fordulnak elő sajnos de sok más is lehet.