‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Márta55 gazdi (Arni), 2017. November 01. #2943

Elszökik a kutyánk, mit tegyek?

Vidéken nagy kertes házban lakunk. kutyánk két éve, időnként megszökik. van, hogy 4-5-6 napra is elmegy. kerítés van, de mindenen átmászik, meglóg. napok óta eltünt, mikor hazajött, nem sokkal később, megjelent egy pár és elmondták, hogy hozzájuk tör be mindig arni kutyánk. ha nem kötjük ezentúl meg gyepmestert hívnak. én megkötöm, de milyen élete lesz ezentúl a kutyánknak? létminimum alatt élünk, nincs pénzünk se kerítésre, se semmilyen elektromos kütyükre. most mit csináljunk?

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Crissy93 gazdi (Brian), 2018. January 07. #14445

Szia, sajnos ebben az esetben tényleg az ivartalanítás a megoldás, mert sajna egyik szökés alkalmával baja eshet, akár végleges. pl Autó elütheti, stb.

Válaszolta Zitty gazdi (Kicsi), 2017. November 03. #14441

Gondolom ivaros fiú Arni ha "betör" máshoz gondolom szuka van ott. Kicsi is ezt csinálta mármint elszökött 1-2 napra 4 évesen még ivaros volt és ezen csak az ivartalanítás segít. Az ivartalanítás nem kerítés árába kerül és nem is elektromos kütyük árába 3500-4000Ft. vidéken. Szóval jó befektetés hiszen megnyugszik utána a kutya.