‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Nikoletta18 gazdi (Cili), 2018. April 05. #2954

Segitseg keres

Segitseget szeretnek kerni! nem tudom hova fordulhatnak! 3-4honapja nem lattam a cicam es a minap elokerult de mikor hivtam nem jott oda hozzam sot kifejezetten elszaladt a szuleim szerint megvadult a cica es "szabad uszo" lett! ilyen lehetseges?! es ha igen hogy szerezhetnem vissza?!

kategória: macska, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Bendegúz151617 gazdi (Edina), 2018. July 15. #14485

Vannak macskák akik hasonlítanak! Előfordilhat hogy nem a te macskád jött vissza?!

Válaszolta antalenikő gazdi (Gombóc), 2018. April 08. #14475

Sajnos a kinti cicáknál gyakori eset az elcsavargás, verekedés, autóbaleset, mérgezés és az efféle dolgok. Ezért van az a rengeteg szerencsétlen kiscica is, akik senkinek sem kellenek, ezért már vagy kiskorukban elpusztulnak, vagy elüti őket az autó... =( Az én kinti-benti cicám még ivartalanítása előtt elszökött. Rengeteget kerestük. Ő is picit vadabb lett és sebes volt. Türelmesen ültem és szólítgattam, majd dobáltam neki egy kis kaját mindig közelebb és közelebb. Mikor már elég közel volt óvatosan odanyújtottam a kezem, és hagytam, hogy megszagolja. Mikor megszagolta a másik kezemmel elkezdtem simogatni. Egy picit még feszült volt, próbált menekülni, de később már azt is megengedte, hogy hazavigyem.