‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte koviréka0323 gazdi (_Pajti_), 2011. March 28. #320

Hogyan bizonyítsam be,hogy utd szépen sétálni?

Helló!sajnos séta közben pajti nagyon rángatja a pórázt!és emiatt keveset megyünk sétálni!valahogy meg kellene odanom,hogy jól viselkedje a pórázon,de eddig sajnos nem sikerült! pedig pajtinak nagyon kellene a séta.sőt...egyszer elszökött a kerten keresztül a szomszédba,a nagy kutyákhoz!alig lehetetett visszahozni!
(egyszer fannika gazdija elmagyarázta miért kell sétáltatni!)és sajnos a szüleim nem engedik,hogy pajtit kivgyem.pedig ha megyek a parkba sétálni vagy mittudomén pajti rögtön hozza a pórázt!hogyan bizonyítsam be,hogy pajti is tud olyan lenni mint a többi kuty?!

kategória: kutya, válaszok száma:6, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta koviréka0323 gazdi (_Pajti_), 2011. March 30. #2049

A kérdező hozzászólása:

Nos,most szépen haladunk,és ma már a parkba is megyünk4Apukám szerint,ha már tegnap kimentünk(kutyák társasága nélkül......Akkor most úgy Menjünk,hogy hívjam meg a barátnőmet a fiatal beagle-jével aki fiú!!!!4Nem is tudom,ha eddig mr sokat volt kapun keresztül nyalogatós viszonyba Plútóval,akkor most sem lesz gond szerintünk.(a nyalogatós viszonyt úgy értem,hogy Plútó(a barátnőm kutyája) az orrát odadugta ás Pajti is,meg magnyalta.Szerintünk jól kijönnek majd)

Válaszolta koviréka0323 gazdi (_Pajti_), 2011. March 29. #2023

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!Kezd Pajti viselkedni.Most már megmutattuk póráz nálkül,hogy jön mellettem az udvaron.És csak néhány nesz vette el a figyelmét néha.De pórázt minden képpen használunk a sétán!Lehet összejön majd valami!Csaak multkor mikor a barátnőm a kutyáját erre sétáltatta(lánykutyát!)akkor ugatta meg!és nagyon heves volt.....Még nem volt kutyák társaságában...Ezért néha neveletlen....:(De már látom,hogy jó úton halad előre!:)

Válaszolta Demeterke gazdi (LujzamamaHercegnő), 2011. March 29. #2017

Bizonyára szüleid attól félnek, hogy nem tudod "fegyelmezni" a Pajtit, félnek, hogy elhúz, vagy elszalad Tőled, és megharaphat valakit, vagy balesetet okoz. Foglalkozz vele sokat, tanítsd, éreztesd vele, hogy te vagy a falkavezér, fogadd meg a Fannika tanácsait, az ő gazdija profi kutyakiképző. S ha már tudod laza pórázon is tartani, nem feszíti a szíjat, akkor mehetsz biztonsággal emberek és más kutyák közé...:)

Válaszolta szilvia7 gazdi (Simba), 2011. March 28. #2002

Ha tanulsz a kutyaddal minden nap akkor a szüleid is latni fogjak hogy fontos neked a dolog es ha megtanitod szepen porazon setalni,be is tudod majd bizonyitani.
Ötleteket meg mar kaptal hogy hogyan tanitsd.Kitartas es menni fog!

Válaszolta pettyes1ed gazdi (Kyra), 2011. March 28. #1999

Már fel tetted ezt a kérdést, és kaptál is rá egy csomó használható választ..... :)

Válaszolta koviréka0323 gazdi (_Pajti_), 2011. March 28. #1995

A kérdező hozzászólása:

Befejezném a kérdés szövegét onann hogy hogyan bizonyítsam be...
"Hogyan bizonyítsam be,hogy Pajti tud olyan rendesen sétálni pórázon,mint a többi kutya?Pedig látom rajata,hogy Pajti isszeretne sétálni!"