‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte kleo gazdi (Neo), 2011. April 04. #345

Ugyan az az anya mint a neo nevű kan 8 hónapos kutyámnak és most hoznánk neki egy szukát későbbi fedeztetésre.a szuka még csak kb.8hetes lesz.a neo is ettől az anyától született csak elöbb és a szukát is tőle hoznánk.baj lehet ebből?

kategória: kutya, válaszok száma:6, kérdés értékelése:-4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. September 27. #5183

ne szaporíts! tele a gyepmesteri telep fajta tiszta kutyákkal!

Válaszolta pettyes1ed gazdi (Kyra), 2011. April 06. #2130

Szerintem rossz helyen keresel!!! Ha azt akarod, hogy egészséges utódok legyenek, akkor jobb lenne ha felvennéd a kapcsolatot egy tisztességes kernellel.
Bocsánat , ha valakit megsértek, de itt túl sok a "szak barbár" ahhoz, hogy egy megfelelő spánielt találj! Bár megkérdőjelezném ezek után a te kutyusod vérvonalát is. Vidd el kiállításokra szemlékre, olyan helyekre ahol értenek a spánielekhez. Ne olyan helyre ahol a saját testvárát akarják rá tukmálni partnernek!!!!!

Válaszolta kleo gazdi (Neo), 2011. April 05. #2127

A kérdező hozzászólása:

Köszi a vissza jelzést és a mínuszokat.Ezt csak azért kérdeztem meg mert azt mondták nekem,hogy nem baj ha így fedeztetik a kutyusokat.Nem akarok én rosszat a sajátomnak mivel ő az életem és ő a kisfiam is.De ha abban tudtok segíteni,hogy párt keressek egy fekete szuka spániel kölyköt amit örökre meg is tartanánk azt előre is meg köszönném.

Válaszolta Lilkababa gazdi (Lilike), 2011. April 04. #2098

Nem szabadfedeztetni őket.
Túl túl fiatalok,a szukákat 2 évesnek meg kel lenniük.
Hallgass az előttem hozzá szólóra!