‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2011. May 05. #436

Milyen trükköt tanítsak még neki??

Megvan nekünk vámisi-nagy nóra klikk című könyve. zserbó ebből, tudja, az: ül, pacsit, marad, forgás, lelövés trükköt. amiknagyn nehezek, összetettebbek, mint az ugat, szlalom a láb között, azt nem tudtam neki megtanítani, mert nemértette a lényegét. de tudtok valami klikkeres trükköt, amit megtudnák neki tanítani? :)

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta adrika20089 gazdi (joy), 2012. April 06. #7505

Szerintem minden kutyának meg lehet tanítani mindent! Én ajánlom a 101 kutyatrükk című könyvet,igaz az nem klikkeres de minden nagyon jól le van írva,Joy-t abból tanítom és már több mint 30 trükköt tud!

Válaszolta wiky007 gazdi (Molly), 2011. May 25. #2948

körülbelül hány hetes/hónapos kortól lehet elkezdeni tanítani??

Válaszolta HLea gazdi (ZsömiMömi), 2011. May 16. #2792

Klikkerrrel száámtalan trükköt tudsz tanítani a kutyádnak, ha jól bekondícionáltad..:) Használhatod a klikkerezéshez használatod pálcát, amivel először "touch"-oltatod, ezzel megmutatva neki, hogy ha az orrával követi a pálcát, akkor ügyes, megy a klikk és a jutalom:) Ezzel meg tudod tanítani pitizni, utána a "Sziá"-t is megtaníthatod, ebből kifolyólag az "Ötös"-t, aztán akár a láb között menést is, Tolatást, satöbbi,satöbbi:) Lábemelés...:) Rengeteg dolog van! De mit beszélek?...Én nem merem elkezdeni a klikkert...

Válaszolta dnetti gazdi (Buksi), 2011. May 07. #2623

a lelövés mit jelent?
az én kutyám az ül, fekszik, pacsit tudja. Eleinte összekeverte a fekszik és pacsit. ez miért lehetett?
Én nem olvastam a könyvet. Hol szerezted be?
Bocsi hogy nem jó választ írok a kérdésedre!!!Kérdésre kérdést írok, de hátha tudsz segíteni.

Válaszolta pettyes1ed gazdi (Kyra), 2011. May 07. #2622

A szalalomot is egyszrű megtanítani, de elötte a nyolcassal kell kezdeni Egy dentastikkel irányítottam eleinte Kyrus orrát