‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Vivien1999 gazdi (keti), 2011. June 13. #535

Mivel etessem a 4és fél hetes cicámat?

A kiscicát nemrég kaptuk az anyukáját szét tépte egy kutya és még mindig szopizni akar akitöl kaptuk ott ette a tápot de nálunk nem csak tejet iszik mivel lehetne etetni kérlek segitsetek..

kategória: macska, válaszok száma:7, kérdés értékelése:+4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Ayame96 gazdi (Hédi), 2011. June 17. #3313

a mi macskánk amikor idekerült hozzánk még 2-3 hetes volt és nem tudtunk neki tejet adni és valahogy a kutyának a tejét keszte el inni

Válaszolta Vivien1999 gazdi (keti), 2011. June 14. #3242

A kérdező hozzászólása:

Bocsi Missy jó válaszra akartam menni

Válaszolta Vivien1999 gazdi (keti), 2011. June 14. #3241

A kérdező hozzászólása:

köszi:D

Válaszolta pettyes1ed gazdi (Kyra), 2011. June 14. #3240

Menjetek el állatorvoshoz! Lehet hogy még nem ártana cica tápszert adni neki... ezt a doki meg is tudja állapítani, és általában van nekik is :) Néha az ilyen hamar elválasztott állatkáknak tápszer kell mert nem alakul ki így az immunitásuk és a bélflórájuk!

Válaszolta Vivien1999 gazdi (keti), 2011. June 13. #3238

A kérdező hozzászólása:

köszönöm szépen a tippeket kipróbálom majd :D

Válaszolta bufurcz gazdi (picikiller), 2011. June 13. #3237

szerintem tejjel egy kicsit nyomd bele az orrát és lenyalja ha nem akkor szerezz be egy fecskendőt tű nélkül és a tejet a szájába csepegtesd mi ezt szoktuk

Válaszolta MissyofMissylandia gazdi (Queen Missy mbsz), 2011. June 13. #3232

Én azt javaslom, hogy az állatorvosnál szerezzetek be jó minőségű tápot: Royal Canin, Hills vagy Eukanuba. (Én RC fan vagyok) Először kevés száraz tápot sok vízben kell megáztatni, azt adni. Majd növelhető a szárazanyag mennyisége, míg végül elég lesz a víz a táp mellé külön tálkában. Adhatsz neki még kifejezetten kölyköknek készült szaftos tápot meg tejcit. Mindenben az életkorának megfelelőt kell választani, orvossal konzultálva. Sajnos az én anyumat elütötte az autó, amikor 3 hetes voltam. Rögtön darabos tápra tértek át velem az akkori gondozók. Sajnos ebben kutyakajától kezdve, süteményen át, mindenféle házikoszt szerepelt. Tönkre is ment a bélflórám. Hosszú idő volt, meg csomó pénz és állatorvosi látogatás az új gondozóimnak, hogy rendbeszedjenek. A gyomrom továbbra is érzékeny. Tehát inkább a drágább, jó minőségű, megfelelő táp, mintsem folytonos állatorvosi látogatás - szerintem. A végén anyagilag jobban megéri.