‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Lilliy gazdi (Tunyó), 2011. July 09. #621

Lehetséges hogy nem eteti a kisnyuszikat az anyjuk?

Ez a 2.almunk.anyuval mintha egy kicsit vékonynak látnánk a kis törpenyuszikat.lehetséges h az anya nem eteti őket?mert néztünk neten vidiket az 1hetes törpenyuszkókról és kisit kisebbnek találtuk a mieinket.talán próbálkozzunk meg a mesterséges etetéssel?és mécsak nem is láttuk hogy az anya szoptatná őket,pedig az 1.alomnál láttuk napközbe egyszer-kétszer.anya azt mondja várjunk még 1-2 napot.a válaszokat előre is köszi!

kategória: kisemlős, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Dara gazdi (Dara), 2011. July 15. #3839

Szia nekem is vannak törpenyuszkóim. Ha 1 anyanyúltól már hoztál le almot és sikeresen felnevelte őket akkor elvileg nem lehet probléma. Az ,hogy vékonyak a nyuszkók nagyon sok tényezőtől függhet : általában 1 anyanyúl kétszer eteti egy nap a piciket, lehet ,hogy pont etetés előtt nézted meg őket nem tudom hány kis nyuszkód van de ha sok az miatt is lehetnek vékonyak mert minél többen vannak a picik annál kisebbek! Az a lényeg ,hogy mindíg legyen a nyuszkó előtt friss széna és víz (:

Válaszolta Lilliy gazdi (Tunyó), 2011. July 10. #3753

A kérdező hozzászólása:

Fannika,arra várunk 1-2 napot hogy hátha híznak...De ha nem látjuk jónak,kihívjuk az állatorvost és akkor majd mesterségesen etetem őket...

Válaszolta Lilliy gazdi (Tunyó), 2011. July 09. #3744

A kérdező hozzászólása:

Ja és július 2-án születtek a picik:)