‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Erabera gazdi (Percy), 2011. July 19. #655

Ivartalanítás után normális hogy a nőstény cica bepisil?

Szegénykém ma reggel volt a műtéte még kába ,de járkál néha szédelegve. őkelme 7 hónapos. még nem evett nem ivott, de azt mondta a doki első napban ez normális a bepisilés is remélem.
ki hogy járt a cicájával ? hamar átvészelik ?
válaszokat előre is köszönöm!

kategória: macska, válaszok száma:6, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta csonti gazdi (Irén), 2011. August 24. #4702

az előzöt nem akartam írni bocsi egyépként normális ha bepisil

Válaszolta csonti gazdi (Irén), 2011. August 24. #4701

szegény cica nekem is van egy lány sziámi m és az magától megszült nem kell elvinni a dokihoz csak az ágyikójába rakjatok egy régi rongyot és magára hagyátok körülbelül 10 percig magára és kész

Válaszolta annacska90 gazdi (Friczy), 2011. August 12. #4503

Friczyke fél évesen lett ivartalanítva, és ő is bepisilt egyszer mikor ébredezett műtét után. Úgy járkált, mint aki be van rúgva. De másnap már semmi baja nem volt.

Válaszolta MissyofMissylandia gazdi (Queen Missy mbsz), 2011. July 24. #3981

Igen, normális. Én is és Lizzyke is bepipiltünk, Lizzyke hányt is. Vigyázni kell, hogy amíg teljesen ki nem megy az altató, ne egyen, ne igyon, mert félrenyelhet! És magaslatra ne ugráljon, mert kiszakadhat a seb. De pár óra múlva már olyan lesz, mint volt. Viszont neked vigyáznod kell rá a varratszedésig. Ne menjen a varratba piszok, ne tépje ki magának. Nekünk naponta cserélték rajta a ragtapaszt, és így nem kellett a gallért viselni.

Válaszolta Erabera gazdi (Percy), 2011. July 19. #3919

A kérdező hozzászólása:

:) első cica tele voltam aggodalommal,de már késő délután sétálgatott a fűben is és később már ment az alomra. Bár már most estefelé kitettem a kaját és vizet de nem kért semmit.