‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte EbCsapat gazdi (Morzsi), 2011. November 06. #940

Hogy tudnám megtanítani a kutyámat, hogy mikor meglát egy másik kutyát, egyből ugat, meg húz

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta pettyes1ed gazdi (Kyra), 2011. November 08. #5565

Szerintem ezt a kérdést nem jól tette fel a kérdező ( Remélem) Inkább keress fel egy szakembert! Mert sok jó tanáccsal látnak el ezek a műsorok, de tapasztalatlan kutyásként segítség nélkül nehezen megvalósíthatók. ( Nem hiába írják ki, hogy kérje szakember segítségét! ) Ép persze ne várd, hogy varázsütésre megváltozik minden ( az utóbbi részekben hála az égnek ezt is mondják)

Válaszolta csaba1000 gazdi (rocky), 2011. November 07. #5562

szia
korigálni kell a viselkedését de pont abban a pillanatban amikor meg lát egy kutyát!! és ezt meg kell ismételni egy kicsit húzd oldara a pórázt határozottan a legfontossabb a nyugodt magabiztos energia!!!!!! És NE ELÖTTED MENNYEN MERT AKOR Ő LESZ A FALKAVEZÉR ÉS NEM TE DE HA MELLETTED MEGY AKOR TE VAGY A FALKAVEZÉR ÉS NEM A KUTYA!!!!!
Bocs hogy ezt mondom de nem a kutyával van a gond hanem a gazdájával hanem érted a testbeszédüket akor nincs más esélye a kutyának húzni fog,ugatni fog de hogy ha nem csinálsz vele valamit akor el éri a vörös zónás pontott!!!!!! ÉS NE A KUTYA MENJEN KI AZ AJTÓN ELÖSZÖR HANEM A GAZDÁJA HA A KUTYA MEGY KI AZ AJTÓN ÚGY IS LEHET RONTANI A DOLGOTT DE MÉG HAZA FELE IS TE MENY BE AZ AJTÓN NE A KUTYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szia
hanem értesz valamit írj!!! szia
JA javaslom a National Geographic Channel-ön a Cesar Millan a csodálatos kutyadokit!!!! KÉRLEK nézd meg!!!!!!!!!!! szia