‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte kismaszat gazdi (Teddy), 2011. November 18. #963

Mit csináljak?

Sziasztok! segítségetek szeretném kérni! első kölyök kiskutyám, 2 hónapos, hím, spitz és szeretném jól felnevelni, így szeretném a segítségetek kérni a jó nevelésbe, és a problémák megoldásában.
szeretném hogy tudja én vagyok a gazdája, és ha nemet mondok, vagy hogy rossz, tudja hogy azt nem szabad! ha meglát, vagy meghallja a hangom fut hozzám ha játszunk, és egyedüli játékra vállt, folyton mellettem van ha arrébb megyek mellém kúszik hogy tudom rávenni hogy ne harapja a kezem, és ne kapjon a lábra? ha viszont rászólok morog, ugat, és magyaráz. meg megcsíp vagy erősebben megharap ... miket tanácsoltok? előre is köszönöm a segítségeteket!

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta kismaszat gazdi (Teddy), 2011. November 19. #5692

A kérdező hozzászólása:

Sziasztok!

Köszön szépen a segítségeket!

Válaszolta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. November 19. #5683

szerintem menj be a fórumok közé, nem egy olyan van ahol nevelési kérdéseidet fel tudod tenni, és elolvashatod mások tapasztalatait is. Sokan vagyunk itt, akik kiváló kiképzők, könnyen megoldják a problémákat, de általánosan nem lehet leírni hogyan bánj egy 2 hónapos kölyökkel, hiszen ahhoz rengeteg minden egyéb viselkedés formát ismerni kell.

Válaszolta Spániel gazdi (Sami), 2011. November 19. #5681

Hát a kiskutyák szeretnek harapni az enyém is folyton ezt teszi nem szabad hagyni hogy ezt tegye nekem mondjuk idővel abba hagyta!Amit hallotam hogy beválik kend be a kezedet vajjal és akkor nyalogatni fogyja nem pedig harapdálni csípkedni!Nos gondolom nem régiben került hozzátok fontos játssz vele sokat beszálj hozzé szólj neki szólísd a nevén így hozzád szokik és mindig veled lesz csak kell egy kis idő még megszokja!:)

Válaszolta Ildikó1 gazdi (Szutyok alias Reno), 2011. November 19. #5669

Szia!
Itt van néhány hasznos dolog,talán segíthet! Később még írok saját tapasztalatokat. Böngészd a netet,sok infót lehet gyüjteni!
Üdv!


http://www.retrieversport.hu/kepzes/neveles.htm