‹‹‹ vissza Pici adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Alkorossy gazdi (Pici), 2010. July 13. 11:39:28 #9186

Szülinap parti

Olyan gondatlan gazdáim vannak!
Nem hogy nem rendeztek nekem partit, még el is mentek!
Itt hagytak!
Egy vörös nőci vigyázott ránk, és mindig vele volt a kutyája, Füli. Fülit már régóta ismerjük, a vörös nőci is elszokott jönni párszor, de hogy minden nap! 7 év múlva értek csak haza a mamiék, és én annyira, de annyira haragudtam rájuk, hogy mikor hazaérkeztek, elbújtam a bozótosba. Ők meg egész végig csak azt kiáltozták: Pici! Picikém, hol vagy?
Meg ilyeneket. Én meg persze nevettem rajtuk, háháá, hogy kifogtam ezeken az ádáz óriásokon!Vagy ádász? Vagy vadász? Nem tudom, nyelvtanból sosem voltam jó. Még a miau-t is rövid u-val írtam, és még most is. Miauu! Aztán lefeküdtem szunyókálni, de mikor éppen elszundiztam volna a számolós barikhoz, hallom ahogy mami csörgeti a kajászacsit, hallom a többi cica kárörvendő nevetését... Döfés a szívembe! Hogy tehette ezt a mami, hogy nem várja meg míg előkerülök?? Mondom hogy gondatlan!!!
Aztán mikor befejezték az evést elindultam, hogy megnézzem a maradékot. De akkor már bevitték a tálcákat és bezárták az ajtót. Ezért előre mentem, de ott volt a mami mamija, s felkapott, megsimizett és gügyögött hozzám. Aztán bevitt a házba és én még azt hittem, kaját ad! De neem, bevitt a mami szobájába és odanyomott a kezébe!!
Mami persze simizett eg szorongatott, meg csupa hülyeséget beszélt össze -vissza.. Rémes volt. Aztán mázlimra megetetett. Aztán meg elfelejtett felköszönteni. Áhh De most, most felköszöntött! Kiugrok a kezéből és sprint elmondani Micinek!!!

7 napra elmentünk Horvátországba.Mikor visszaértünk, nem találtuk Picit. Aztán anyu megtalálta, és megetettük.

Hozzászólások száma: 0