‹‹‹ vissza Loki adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Anett99 gazdi (Loki), 2018. September 27. 13:19:34 #25425

Iskola...

Sziasztok blökisek!
Képzeljétek a gazdi szeptember 3-a óta állandóan megy valahova kora reggel, nagy táskával a hátán, ami néha nehezebb mint maga a gazdi. Mindig körbeugráljuk Lou haverommal és visszük neki a játékainkat, de ő csak megsimogat minket, ránk mosolyog és azt mondja: "Majd játszunk ha hazaértem a suliból." Szerintetek mi lehet az az iskola? Végül is mindegy, mert egyet értünk Lou-val abban, hogy biztosan valami szörnyű hely lehet, ha minden nap elrabolja tőlünk a gazdit. Minden késő délután, mikor hazaér egy órát az íróasztala fölött görnyed és sebesen ír valamit hatalmas füzeteibe és folyamatosan hangosan beszél hozzánk valami irodalomról meg történelemről. Van valami matek is, de azt már végképp nem értjük. De lehet nem is hozzánk beszél ilyenkor hanem csak hangosan gondolkodik. Az egy óra leteltével önfeledt játék következik amiből nekünk soha nem elég! Jól megmozgatjuk a gazdit az már egyszer biztos. A telefonhoz is nagyon ritkán nyúl hozzá, ami hihetetlenül nagy csoda. A laptop elé pedig csak heti egyszer hétvégén van ideje leülni. A mai nap különleges, mert valamiért nem ment abba a bizonyos iskolába. Azt mondta, hogy csak egy német órája lett volna 8:30-tól 9:15-ig, de elaludt és mire odaért volna, jöhetett is volna haza. Szóval a mai napot velünk töltötte. Lou-val elment sétálni egyet, velem pedig egy fél órát futni, amiből a legtöbb időt én futottam a gazdit húzva magam után. Ez után a blogbejegyzés után pedig megígérte, hogy játszunk egy nagyot a kertben.
Szóval kedves blökisek a gazdi minden barátunktól elnézést kér, hogy nem mindig tud szavazni a fotóversenyes képekre és, hogy nem olyan aktív mint régen volt. Minden iskolás sorstársának kitartást és jó eredményeket kíván!
Pacsi és puszi mindenkinek aki ezt olvassa!
Lou, Loki és gazdi!

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2018. September 30. 17:41:20 #2025751

A gazditok nagyon szeret Benneteket Loki csak június közepéig kötelességei vannak Látom, azért nem hanyagol benneteket sem amint ideje engedi foglalkozik Veletek Jó tanulást, jó eredményeket kívánunk kedves gazdi