‹‹‹ vissza Lou adatlapjához

Írta Anett99 gazdi (Lou), 2018. August 17. 14:21:44 #25413

Szemcsepp örökre?

Sziasztok!
Még régebben megígértem, hogy hozok majd helyzetjelentést a szememmel kapcsolatban, de a gazdival egy ideig nem jutottunk gépközelbe szóval, csak most írok.
Még július 27-én visszavitt a gazdi az állatorvoshoz, aki megnézte a szememet és azt mondta, hogy még egy hétig csepegtessünk, hogy a gyulladás ne térjen vissza. A gazdi pontosan egy hétig kitartóan csepegtetett a szemembe én pedig tűrtem, mert tudtam utána jutalomfalat vár rám. Miután letelt egy hét jött a hétvége, amikor már nem kellett csepegtetni ám hétfőre ismét bevörösödött a szemem. A gazdi vissza is vitt az állatorvoshoz, minden tiltakozásom ellenére és sajnos kaptunk jó és rossz hírt is. A jó az, hogy a gyulladás eltűnik, ha csepegtetünk továbbra is, a rossz hír pedig az, hogy soha nem hagyhatjuk el a szemcseppet, különben abból nagyobb baj is lehet. A gazdi nagyon szomorú emiatt, mert a látásom is romolhat a beteg szememre. Én viszont a jót keresem ebben az egészben, ami nem más mint, hogy minden csepegtetés után finom falatokat kapok.
Remélem több bajom nem lesz a szememmel, de ha mégis megígérem nektek, hogy írni fogok még. Puszi és pacsi minden blökis barátomnak!

Utóirat: Már harmadszorra írjuk újra a gazdival ezt a kis blogot, mert valamiért nem akarta elmenteni a blöki.

kommentek száma:4tovább

Írta Anett99 gazdi (Lou), 2018. July 18. 09:46:05 #25395

Utálom a szemcseppet

Sziasztok!
Öregségem sajnos engem is utolért. Fájó ízületek, megőszült pofi és a legrosszabb... a szemcsepp. A gazdi nemrég észrevette, hogy sűrűn váladékozik az egyik szemem (a jobb) és elvitt a rettegett állatorvoshoz. Egy nagyon aranyos nő vizsgált meg és azt mondta kicsit be van gyulladva. Kaptam rá szemcseppet, amit utálok, de amíg kapok a csepegtetés után kolbászt, addig nem panaszkodom a gazdinak és szépen tartom a fejem.

Ez az első blogom és azt hiszem ezt a dolgot inkább ráhagyom Loki barátomra. Ő fog majd néha egy-egy helyzetjelentést hozni az itthoni dolgokról mint eddig is, én pedig, majd csak akkor írok, ha valami konkrétan velem történik.

Viszont ha már írok, akkor elmondom nektek, hogy a gazdi rákapott a kutyamasszázsra. Rengeteg videót látott már, amiben a kutyusok ellazulva fekszenek egy pokrócon vagy egy matracon és valaki dögönyözi, masszírozza őket. Ő is kipróbálta rajtunk és mi imádtuk ajánljuk nektek is. Vegyétek rá a gazditokat, hogy többször is masszírozzon át titeket, mert nagyon jó hatással van az egészségünkre. Minket hetente 3x szokott kényeztetni a gazdi fél órát.
Az ebcsont magazin 2015-ös téli számában a 12-14. oldalon olvasott erről bővebben a gazdi. Nagyon szeretjük ezt a magazint online ingyenesen elérhető, ha valakit érdekel. Pár napja fedeztük csak fel, de nagyon megkedveltük.

Nos én ennyit szerettem volna csak elmondani nektek.
Puszi és pacsi minden blökis tagnak! Lou

kommentek száma:4tovább