‹‹‹ vissza Zsuzsi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta bojso gazdi (Zsuzsi), 2009. September 22. 17:30:07 #2215

Suzy kutya ellopásának és befogadásának története

Anya végre úgy gondolta, hgoy eljött az idő, hogy röviden segítsen nekem elmesélni a történetemet. Hát szóval én egy lopott kutya vagyok. Anya meg apa úgy lopott el a szomszédból mert nagyon rosszul voltam. Nem foglalkoztak velem, volt, hgoy egy hétig rám sem néztek a 40 fokos melegben. Anyuék meg hát építik a kérójukat, ők sem voltak ott minden nap, de amikor jöttek mindig hoztak enni meg inni, és még amikor csak pár hónapos voltam, már akkor anya csinált egy dugi lukat a kerítésen, hogy át tudjak hozzá szökni. szóval egyik reggel már nagyon ki voltam száradva, nagyon nagyon éhes voltam, már kilátszottak a bordáim, de nem is kívántam se inni se enni. ekkor apa átlopott a kerítésen, mert már annyi erőm sem volt, hogy felemeljem a fejemet. és elrohantak velem a dokorbácsihoz ahová a göriket szokták vinni. Ott nagyon aranyosak voltak, meggyógyítottak, mert egy kullancstól babéziás lettem. 2 hétig minden nap jártunk oda. De nem bánom, mert végre anyával meg apával lehetek. Nagyon szeretnek engem és én is nagyon nagyon szeretem őket.

Hozzászólások száma: 4

Írta Daisybaba gazdi (Daisy), 2009. September 24. 13:22:23 #118830

Emlékszem azokra az időkre . . . gazdid mesélte nekem...a babéziáról nem tudtam . . . iszonyatosan szerencsés kis csaj Vagy!!!a lakótársamat májusba vesztettem el babézia miatt .

Nagyon boldog éveket kívánok Neked!!Legalább még 14-et!!!A gazdinak meg még egyszer gratulálok !Puszilom az egész családot!

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2009. September 22. 19:57:59 #117438

Zsuzsi? Zsuzsi lett a Suzy-ból?
Akkor legalább a hepciáskodással nem kell bajlódni. Örülök, hogy jó vége lett a történetnek.

Írta bojso gazdi (Zara), 2009. September 22. 18:09:06 #117236

hát hívtuk telefonon, semmi, hagytunk üzetet papírt nekik, arra 1 hét után reagáltak. Előadtak valami mesét, mi is elmeséltük nekik, hogy a doki állatkínzásért fel akarta jelenteni őket, úgyhogy a zsuzsi nálunk maradt.

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2009. September 22. 17:35:58 #117170

Kérdem én, minek az ilyen embernek bármilyen háziállat? Reagált valamit az ellopásodra? kíváncsi lennék rá....merthogy még azt is el tudom képzelni, hogy ő volt felháborodva, hogy a gazdidék megmentettek.
Szép, hosszú, boldog életet kívánok!