‹‹‹ vissza Bolygó adatlapjához

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2017. April 17. 03:34:55 #25192

Bolygót törölték a versenyből

Hajnalban láttam , hogy a fotó-versenyből törölték a fotómat. Gondoltam, elhárult a hiba, így újra neveztem. Ugyanazzal a fotóval, amivel tegnap is tettem. Sajnos ugyanaz a virág jelent meg a fotóm helyett, mint tegnap. Többen jelezték , hogy nem tudnak szavazni a Bolygóra, nincs fenn a fotó . Nem tudom miért nem írták meg az Adminok, hogy eltávolították a fotómat, ezt más nem tehette meg. Soha nem csaltam, és én vagyok büntetve. Rosszul esik, de el kell fogadnom. Nem tehetek semmit.
Ha van kedvetek, szavazzatok a virágra ameddig megint nem törlik, vagy ameddig a blöki weboldaláról nem fognak töröltetni akiknek itt zavaró tag lettem.
Üdvözlettel : Bolygó

kommentek száma:4tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2017. April 16. 09:31:20 #25189

Apró hiba fotó-verseny nevezésemnél.

Neveztem a "Blöki ül a fűben" témában a fotó-versenyen. Sajnos nem az a fotó jelent meg nálam a monitoron, amit nevezni szerettem volna, hanem egy orchidea. Láttam, lehetőséget ad a blöki.hu a fotó törlésére és új fotó nevezésére. Ezt megtettem háromszor és érdekes módon a fotóra szavazni tudtak. Írtam az Adminnak, kértem, hogy ezt a hibát sziveskedjen elhárítani. Azóta többen jelezték, hogy ha szavaznak a Bolygó fotójára, ők is a virágot látják. Sebaj, ez a furcsaság a húsvéti ajándékom . Örömmel szavazok a kedves fotókra, és megköszönöm, ha szavaztok a hiba ellenére Bolygóra .
Békés, vidám húsvéti ünnepeket kívánok a Játszótársaknak, a Gazdiknak .
Üdvözlettel : Bolygó

kommentek száma:0tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2017. April 11. 13:04:33 #25178

Ünnepre várva

Várjuk a vidám húsvéti ünnepet ! Kívánok gazdag nyuszikát, kedves ajándékot, sok-sok finom falatot minden kedves barátomnak !

kommentek száma:4tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2016. November 08. 17:57:06 #25113

Hibák, amit nem orvosol senki

Régi gond, hogy a blökire nagyon nehéz belépni. Régi gond, hogy ha már sikerült belépni, akkor kidob a weboldalról 502, 504, vagy az ERROR . Ki , vagy mi van mögötte, nem tudom. Egy ideje pedig nem csak, hogy nem tudok a fórumokban játszani, barátokkal levelezni, már fotókat se tudok feltölteni. Szerelőt hívtunk, aki megállapította, hogy nálunk minden rendben van.
Akkor ?
Olyan érzésem van, mint ha büntetésben lennék ezért valaki valamiért letiltotta ezeket a tevékenységeket.
Jeleztem én a hibát mindenhol, ahol erre felkínált lehetőség van. Aztán ennyiben is maradtunk, mert sem a válasz, sem az intézkedés nem ért ide.
Őszintén sajnálom. Sokáig a blöki.hu legaktívabb tagja voltam, ilyen paraméterekkel biztos nem leszek az . Nem ez életem legnagyobb gondja, de elgondolkodtató. Az ESEMÉNYEK nálam 22 órája nincsenek frissítve, pedig biztos vagyok benne, hogy a blökin, zajlik az élet .
Ez tudtam elmesélni , és nem vagyok ettől vidám. Játszatok barátok, legalább bennetek van kis örömöm. Szerbusztok ! Megjelent a blogom, de fotót ide se tutam feltölteni

kommentek száma:10tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2016. September 21. 05:16:27 #25093

Versenyek

2009 óta vagyok regisztrált tagja ennek a weboldalnak. Ennyi idő alatt nagyon sok baráti felkérést elfogadtam, volt akikkel személyes ismeretséget is kialakíthattam. A Blöki.hu egy remek játszótér gyereknek, felnőttnek. Ami itt mindig a feszültséget okozza az a versenyek pontozási rendszere. Olyan szabályt még soha nem tudott hozni az Admin, amit pillanatok alatt ne kiskapuzta volna meg valaki. Nekem az informatika egy idegen világ, nem kell szégyelnem, hogy még egy képet se tudok megszerkeszteni, így nem is értem, ki hogyan tud a szabálytól eltérve pontokat adni. Nevezek 7 éve a fotó-versenyre, mert sok fotó készült rólam és mindig találtunk a témának megfelelőt. Ismerősök, barátok, akik szívesen jöttek játszani, adtak pontot. Aztán egy néhányan rossz szemmel nézték a sikeres szereplésemet, ellenséggé váltak és nyiltan utaltak rá, hogy ne nevezzek többet. Miért is büntették volna a gazdik Bolygót ? Mi csak játszani akartunk. Addig-addig ment a jelentés, kérés, amíg az admin szabályt változtatott. A fotó-versenyre csak regisztrált tagok szavazhatnak! A videó-versenyt meghagyta nyitottnak. A fotó-versenyt most is manipulálják, 30 pontokat adnak kiválasztott fotóknak, lehet, hogy éppen az leggyengébb fotó nyer. Nekem ezzel sincs semmi bajom, most, hogy csak regisztrált tagok szavazhatnak, csak e-mail címet kell csinálni és annyi regisztrációt csinálhat aki ezt látja jónak, amennyit akar. Én fotóval nevezek, ők meg pontokat osztanak. Így lett megosztva a blöki.hu közössége ezen a játszótéren. A videó-versenyen változatlanul szavazhatnak a facebook-ról, a google-ról akik itt nem regisztrált tagok. Mi van ebben rossz ? A Blöki.hu is rendelkezik a facebookon önálló idővonallal. Sajnálom azt a tagot, aki itt görcsönyen azt figyeli, hogy ki mennyi pontot kapott és nem a játékot tartja fontosnak. Miért is jó, hogy ilyen megosztottá vált a weboldal ? Fel nem foghatom, hogy miért a pontokat figyeli néhány tag, miért nem a fotókban gyönyörködik ?

kommentek száma:1tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2016. September 09. 10:55:44 #25088

Gondok a weboldalon

Nagyon szépen kérek minden kedves barátot, privát levelet itt a blöki.hu weboldalon nekem ne írjatok, mert nem tudom megnyitni, csak a sokadik próbálkozásra. Közben látom, hogy minden alkalommal ilyenkor jelzi a szerver, hogy Bolygó belépett a blökire. Bent vagyok már, de nem tudok belépni sehova, csak a sokadik próbálkozásra. 522 Eror és az 504 kidob a weboldalról, így nekem nagyon nehéz kapcsolatot ápolni. Köszönöm a megértést és várom, hogy a weboldal a régi lendületében tudjon megjelenni mindannyiunk örömére. Új gépem van, nálam nincs hiba, kicsit irigylem is azokat, akik viszont gond nélkül szavaznak, játszanak . Nincs semmire magyarázat.
Nem haragszom senkire, nem az én hibám, a weboldal hibája, amit több mint egy éve alakítanak, javítanak.
Üdvözlettel : Bolygó és Katica mama

Egy napra elvittek a Balatonra, ennyi kirándulás jutott nekünk.

X

kommentek száma:1tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2013. July 29. 13:44:45 #23216

BARÁTSÁG

Ez a szó BARÁTSÁG, itt a blökin a kapcsolatfelvételt takarja.
Nem szeretnék újabb barátokat, akik csak azért jelölnek, hogy a barátság-statisztikájukat növeljék. Nem szeretnék ál-regisztrációkkal kapcsolatot tartani, a közelmúltban egy ilyennek az áldozata lettem. Nem sértegetett, ellenkezőleg, a legőszintébb barátság képében adott, csak éppen HAZUDOTT. Máig nem értem miért tette, de annak oka volt, ha ezt a regisztrációt az Admin törölte. Sajnálom, hogy elhittem, hogy barátot keresett, és nem balekot. Ez utóbbi lettem.
Senki ne jelöljön "barátnak", aki nem írja meg, hogy miért szeretné a kapcsolatunkat. Nem fogadok el senkit, akinek nincs fenn fotója, aki nem írja meg, a nevét, lakcímét, hogy a baráti körét is megismerjem. Hazug, csaló, internetről lopkodott címeket, fotókat úgy is megtalálják. Milyen ember az, aki a játékot ilyen módon bemocskolja? Milyen ember az, aki ál-regisztrációt csinál, csak azért, hogy a versenyeken pontot tudjon adni? Nekem ilyen barát nem kell. Én nem hazudok, én nem csalok, nekem ez nem szórakozás.
Köszönöm a megértést!

kommentek száma:8tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2013. February 18. 20:06:39 #22540

FANNITÓL ÉS MAZSITÓL

LULUKA ÉS EMIKE
Fannika és Mazsola ajándéka Lulukának, Bolygónak és Emikének.
Egy kis tappancs ér kezedhez,
Egy kis szempár néz szemedbe,
Szavak nélkül ezt mondja ki:
"Soha nem hagylak el, gazdi!"

Egy kis szív , mi érted dobban,
Egy, ki menedéket nyújthat,
Ha a világ túl nehéz lett,
Hozzá mindig hazatérhetsz.

Egy kis remegő szőrgolyó,
Egy kis lélek , ki mindig jó,
S ha te sokat hibázol is,
Ő rajong érted, mindig, mindig...

Egy kis védtelen, tiszta szív ,
Bájos lélek, mi mindig hív,
Nála nincsen soha olyan idő,
Mikor ne várna téged tiszta szívből.

Szeretettel Lulukának, Emikének, Bolygónak és a Gazdiknak!

kommentek száma:7tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2011. September 28. 21:49:04 #18050

Indiánnyár

Három napig búcsúztattuk a nyarat, benne az őszben, kellemes melegben, szeptember 23-24-25-én. A Balaton még nyári ruhát viselt, a vize is kellemes 24 fokos meleg volt, ezért nem lehetett kihagyni a fürdést se. Mama ment elől, mi meg Sziszi barátnőmmel követtük. Úsztunk egy keveset, aztán törölköztünk a fűben, futottunk a langyos szélben. Azután csináltunk új fotókat rólam, hogy ezt a tiszta Bolygót megörökítsük. Itt mindig boldog vagyok, velem vannak a kedves jól ismert barátok. Játék, futás, puszik, aztán a jutik, a fincsik! Ilyen ám a kutyaélet, amire szerető gazdik vigyáznak! Szerbusztok kutyabarátok, elbúcsúzok!

kommentek száma:5tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2011. August 22. 16:46:05 #17506

Izlések és izléstelenségek

A legundorítóbb dolog rosszidulattal olvasgatni mások leveleit, blogját. Akinek ez egy életcél, hasznosnak tűnő időtöltés, hogy Bolygóék írásait olvassák, másolják, majd jelentsék azt én nem kívánom minősíteni. Piszoknagy a világ elférünk benne sokan, sokfélék. De hogy mindig ugyanaz legyen megsértődve, ez már elgondolkodtató lehetne, ha gondolkodna és nem csak gyűlölködne. Nem szólítottuk meg!
Van a kutyatáp. Sok féle, színre, ízre, összetételre. A kutyák eledele.
Vannak kiváló fűszerek, mustár, csili, és társaik az ízfokozók, ezek a kétlábúak kedvencei.
Ha a kutyatápot alaposan összekeverjük a csilivel, mustárral abból egy olyan ízharmónia alakul ki, hogy az még a kutyának se kell .
Nincs nagyobb öröm egy egészséges kedvencnél, és bizony az egészséges bélműködés is ide tartozik. Mégis ezt tartják izléstelennek. Nem is kell kóstolni, de ez is az élet része és ne legyünk azonnal a plafonon, ha ilyen képet látunk. Mi ezen is jókat derülünk. Jóltáplált kutyánk, egy egészséges séta alatt amit még némi futkározással is fűszerez, ilyen eredményes tud lenni. A terméket mi nem keverjük, hanem eltakarítjuk!!!Aztán lehet megint pálcát törni. Senkit nem kívánunk megszólítani. Ez a saját oldalunk, ahol magyar nyelven írunk. Ide nem kötelező járni, de mégis mindenkit szeretettel látunk és várunk

kommentek száma:10tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2011. June 24. 18:44:18 #16229

Kirándultam Nagyharsányba

2011.junius 24-én meglátogattuk drága barátom Maci apagazdiját Nagyharsányban a motoros találkozón. Meglepetésnek szántuk és nagyon sikerült. Ugyanis mi személyesen még nem találkoztunk, egy tréfát eszeltünk ki. Hátamra szereltünk egy táblát, kedves üzenettel aztán ahogy besétáltam a rendezvényre, véletlenül arra irányítottak ahol Maciapa ült, először hangosan megjegyezte, de szép viszla!!!! .... jéééé az én kutyám a Maci, én vagyok Attila!!! Mert a táblán ez áll: "Macinak küldöm a puszit ! Attila!!!!! " Felugrott örömmel, gazdik vidáman bemutatkoztak, én azonnal lepusziltam Maciapáját. Nekünk ezt jelenti a Blöki.hu. Ilyen kedves, szeretetteljes barátságokat, találkozásokat. Mutatok néhány fotót erről a szép hegyről, ami mára a világörökség része. Maciék csodás motorja mellett feszitettem nagy büszkén és még a kvadot is kipróbáltam. Mindenki kacagott, mindenkit szerettem, kicsiket és nagyokat, jól szórakoztam, nagyon jól sikerült a kirándulás.

kommentek száma:8tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2011. May 23. 22:23:31 #15629

Találkoztunk Sziszi barátnőmmel...

Szeptember óta nem találkoztunk Sziszivel. Amikor megszagoltam, rögtön tudtam, mi már találkoztunk, mi már barátok vagyunk, aztán csak pusziltam és pusztiltam és Ő meg engem puszilt. Ennyire örültünk a viszontlátásnak!
http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=15ae52551a947a96b7c8717803e0e08ef

kommentek száma:4tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2011. May 19. 13:28:48 #15557

2011. Blöki talin sport és játék

Erről a nagyon kedves, vidám, tartalmas találkozóról még sokszor előkerülnek boldog kacagásra ingerlő dokumentumok! Megosztom Veletek ÖrdiMamijának legújabb alkotását, lássátok hogyan tudnak játszani, sportolni a mi gazdikáink!
http://bloki.hu/kissnenagyzsuzsanna/robi/videok/13047/bloki-talin-sport-es-jatek

kommentek száma:1tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2011. May 17. 09:35:44 #15523

2011.májusi találkozó Balatonfűzfőn

Szerbusztok!
Annyi boldog izgalommal készültünk erre a találkozásra, ennél nagyobb öröm már csak az élmények feldolgozása volt számunkra.
Május 6-7 két gyönyörű nap az életemben. Kutyás gazdik örömnapjai, kutyusokkal a középpontban. Hónapok óta nem láttuk egymást, volt is puszi és ölelés, boldog önfeledt játék. A liget minden centijét végigrohantuk, gazdijainkat elkápráztattuk! Mint rendesen, most se veszekedtünk, véletlenül se volt ugatás, morgás, csak az önfeledt szeretet. Fincsiket ettünk, meglátogattuk a Balatont, bátrak még fürödtek is! Ki jószántából, ki véletlenül. Még készül a fotóalbum, ott mindent megmutatok. Addig is fogadjátok szeretettel ezt a kisfilmet, ahol megmutatom, hogyan kértem ebédet.
Hálás szívvel köszönöm Pallás Évinek - Gina és Maggie anyagazdijának- hogy vendégei lehettünk, így együtt a család!
http://www.bloki.hu/demetercsalad/benoke/videok/13003/benoketol-bolygonak

kommentek száma:4tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2011. May 02. 10:36:47 #15318

Anyák napja

Van nekem egy nagyon kedves cica keresztgyerekem, ezt a játszási rokonságot a legkomolyabban ápoljuk. Filmet kaptam Tőle ajándékba, így köszöntve a keresztanyát. Megosztom Veletek kedves Barátaim.
Cirmikém, nagyon szépen köszönöm!
http://www.bloki.hu/anita22/cirmi/videok/12777/cirmi

kommentek száma:0tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2011. April 24. 14:41:04 #15159

Bolygó Szülinapi ajándéka!

Betty anyája 2. születésnapomra ajándékba szerkesztett rólam egy kedves történetet!
Fotóimat mint a kártyát összekeverte, ettől vidám a mese!
http://www.youtube.com/watch?v=9FjgYfjp8Cc

kommentek száma:3tovább

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2010. September 13. 14:01:26 #10628

Blöki találkozó Balatonfűzfőn 2010.09.10-12.

Szebusztok! Bolygó vagyok a magyar vizsla .
Velem a rövid egy évem alatt eddig csak jó dolgok történtek, de most először mérhetetlen boldogságomnak betüformát is adok. Nagyon kedves Blökis barátaim már sokszor meséltek és fotót is mutattak a blökitalikról, amit mamával mindig kicsit irigykedve nézegettünk. Egy hónapja meghívást kaptunk erre a szeptemberi hétvégére, amire úgy készültünk, mint ügyesovodás az iskolakezdésre. Mamáékkal egyébként is nagyon szeretek autózni, semennyi pénzért nem lehetett volna itthon hagyni. Elsőnek szálltam be az autóba, kihúzott mellkassal, egyenes gerinccel ültem, mint egy trónkövetelő királylány.
Menetközben felvettük Babut és mentett kutyusát Sunnyt és egy olyan csodálatos nap várt ránk, amiről álmodni se mertünk. Mindenki örült nekünk, úgy üdvözöltek bennünket, mint ha ezer éve egy társaság lennénk, de ami a legédesebb volt, hogy a gazdik a kedvenceik nevét viselték. Így lett két, bocsánat, három Bolygó, mert a papát is meg kell számolni. Eszem-iszom, fotózkodás, kellemes beszélgetések, barátságszületések és a kutyák féktelen jókedves tették színessé a bulit. Kirándulás a kikötőbe, aztán szép lassan eljött a búcsúölelés perce is, amikor megesküldtek a kétlábúak, hogy ennek lesz folytatása. Mindenkinek köszönjük hálás szívvel ezt a gyönyörű napot, ezt a mérhetetlen sok szeretetet!
http://www.youtube.com/watch?v=lkz-C1V1EGU
Ez ám a látnivaló Mazsolaapája gépéről

kommentek száma:19tovább